• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cami hocas anlarm?

"Namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış "

Konuyla alakası yok ama öyle işte.. söyliyim dedimmm :hulya:

eferin giz butun ilgi simdi uzerinde hade git yemegini ye afiyet olsun:icecream:

Herkes her şeyi söylemiş bana laf kalmamış.
Yurdumun topraklarında ezan sesinden rahatsız olunuyorsa, başkaları bize ne yaparsa hak ediyoruz demektir.
Bir arkadaş M.Akif Ersoy'un dizelerini yazmış, tüylerim diken diken oldu açıkcası. Yazık şöyle bir geçmişi düşündüm de, acaba rahatsız olalım diye mi bu topraklar için şehit oldu o kadar insanımız.

arkadasım bu nedır ya
mıkrofonla okunuyor degıl mı hususı kulagının dıbıne gırmeye meraklı degıl kımse
ayrıca bende ankaradyım ve ezanı duymak ıcın dısarı cıkmam gerekıyor bazen
ne kadar bencılsınız
zaten namaz kılmayanlara kalırsak hıc ezan okunmaz

çok talihsiz bir açıklamada bulunmuşsunuz
sorun ezanın okunması değil, gereğinden fazla yüksek sesle okunması
suudi arabistanda ve iranda bile bu kadar ezan sesi kirliliği yoktur.

bende birden çok hocanın aynı anda birbirini bastırıcasına ezan okumasından rahatsız oluyorum.

iyi bir hocanın daha sakin ve anlaşılır derecede okuduğu ezanı ise gönül rahatlığı ile dinliyorum

hemde namaz kılmadığım halde..
bilmem anlatabiliyor muyum

bu yanlış olmuş...genelleme yapamazsınız...
konuyu okuyanları nerdeyse tamamı konu sahibini haksız bulmuş...herkes mi nazma kılıyor burda...ne alaka bu cümle şimdi...

neye hıtaben bunu dedıgımı okumadınız sanırım
arkadas hem namaz kılmayanlar var onlar ne olcak yanı herkes namaz kılmıyor ezan onlar ıcın gereksız demek ıstemıs
bende eger ona bakacak olursak ezanın okunmaması gerekır ıra dını dılınde olan bır mılletız
benım fıkrım tabı
yarası olan gocunur

yemeğe gitmem gerek kızlar sonra beni yargılarsınız asarsınız

stresiniz gider

ne asıp kesmesi canım ya sen rahatsız oldunu söylemessin hatta imamların bilimden anlamadıgnı dile getirmişşin bizde sana katılmadıgımızı söyledik ..ne yani sen telde konuşuyosun diye evet ezan kısılmalımı deseydik bumu hoşuna gidecekti hayret bişey ya oldu canım oldu ...ayrıca öyle imamlar tanıyorım benim diyen bilim adamlarını havada zıplatır ...

bu vesile ile profillerde gezemezsiniz...
sanırım ömrünüz bitti...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok bencilce....

ezan 7/24 okunmuyor....

balkonda telefonla konuşmayın sizde geçin içerde konuşun....

ya uzakta oturanlar ne ypsın hiç duymasın değilmi....

çok ayıp....:olmaz:

sana vericek bi cevap bulamıyorum.senin cezanı Rabbim vericektir eminim.ve burdan da hemen atılcaksın hem de hemen.Allah ıslah etsin seni yazık çok yazık:olmaz:[/B

aynen iade ediyorum canım kardeşim ...

söylediklerimde haklıyım siz burayı geyiğe çevirirseniz bende böyle yazarım sözde dini bütün arkadaşlar nerede bi pislik var sözde sizin gğibilerden çıkıyor

senin o yazdigin sözden dolayi basinin secdeye gitmedigi belli oldu arkadasim ...gule gule..

kuyuya bir ddeli taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
ben hala konu sahibinin derdini anlamadım çünkü farklı farklı şeyler yazdı

Back