• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cami hocas anlarm?

söylediklerimde haklıyım siz burayı geyiğe çevirirseniz bende böyle yazarım sözde dini bütün arkadaşlar nerede bi pislik var sözde sizin gğibilerden çıkıyor

haddini aşıyosun sen ...sözlerine dikkat et kim sana böyle bi genelleme yapma hakkını veriyor terbiyeni takın ..edepli ol..

neye hıtaben bunu dedıgımı okumadınız sanırım
arkadas hem namaz kılmayanlar var onlar ne olcak yanı herkes namaz kılmıyor ezan onlar ıcın gereksız demek ıstemıs
bende eger ona bakacak olursak ezanın okunmaması gerekır ıra dını dılınde olan bır mılletız
benım fıkrım tabı
yarası olan gocunur

yaram var gocundum evet...
ayyy...nasıl bir ekşın merakı yaaa....
püffffffffff....:delphin::delphin:

çok talihsiz bir açıklamada bulunmuşsunuz
sorun ezanın okunması değil, gereğinden fazla yüksek sesle okunması
suudi arabistanda ve iranda bile bu kadar ezan sesi kirliliği yoktur.

bende birden çok hocanın aynı anda birbirini bastırıcasına ezan okumasından rahatsız oluyorum.

iyi bir hocanın daha sakin ve anlaşılır derecede okuduğu ezanı ise gönül rahatlığı ile dinliyorum

hemde namaz kılmadığım halde..
bilmem anlatabiliyor muyum

sadece benım yorumumu okumussunuz galıba
arkadas namaz kılmayanlar ıcın gereksız demek ıstemıs
bende turkıye ortalamasından bahısle sızın gıbı dusunecek olursak ezan hıc okunmasın dedım
neyse anlayıs farkı...

sen önce edepli konuşmayı öğren istersen
nerden biliyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
kanatlarını taktın mı..
uçuşa hazırlan.kaydirigubbakcemile4

kısın sizde şu hoparlörleri kızcağız telefonla konuşamıyor..
offf

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasım ezanın ksıtlandığı bır donem varmıs turkıyede heralde sızın gıbıler rahatsız oluyordu
bır gunde okunan ezan toplasan 20 dk etmez bes vakıt bır 20 dk ya katlanılmıyorsa pes

Back