Camdan çöp atmak ???

oda bişey mi 9 katlı apartmandayım her sabah kapıcı çöpü alıyor 8. kattaki kadın çöpü camdan atıyo diyecek bişey var mı
Valla var canım bizde çok yüksek binada oturuyorduk üstkattaki öyle yapardı nerelere başvurduk emlak acentası bugün yarın oyaladı birgün canına tak etti eşimin bizim balkon maf olurdu eşim gitmiş attığı çöpü almış eline eldiven geçirip kadının bütün kapısına çöpün kokuşmuş artıklarıyla boyamış resmen bütün çöpüde kapısının önüne saçmış merdiven girişine koyduğu bebek arabasınada kadının attığı mokluu bezleri sürmüş kadın o oldu bir daha atmadı nasıl bir deliye çattıysa

Milletin temizlik anlayışına bak! evi temiz olsun sokak b.k içinde
Çok ayıp yapılan ,o çöpte yemek artığı ,su sızıntısı hiç mi yok ! Patlamıyor mu o çöp poşeti .Kimse onların pisliğini toplamak zorunda değil ki.
Belediyede çalışan çöp toplayanları aşağılamaktır bu. Emek parası diye sıçıp sıvasınlar bari yola.
Medeniyetsizler.
Şikayet edin her yere.

:) ay koptum o ne ya:) belediyeye şikayet et tatlım. Ama aşağı in sende onların balkonuna çöp fırlat intikamını al:)

süpermiş

Ben bir sey sorucam apartmanda yasayanlara kapiciniz yok mu?? Kapicilar benim bildigim cop toplar. Ben yanlis biliyor olabilitim bana birisi aciklama yapabilir mi?

Patlamıyor mu camdan atınca?
evde biri inip bırakamıyor mu Allah aşkına?
Bu insanlar 50 yıl sonra dünya ne hale gelecek hiç düşünüyor mu?
Yani bir kaç kişi toplanıp gidip kapılarını çalıp konuşmak bir alternatif. Kavga eder gibi değil de en azından sokağımızda bu tür şeylerin olması üzücü gibi girerseniz daha olumlu sonuç alabilirsiniz.

Ben bir sey sorucam apartmanda yasayanlara kapiciniz yok mu?? Kapicilar benim bildigim cop toplar. Ben yanlis biliyor olabilitim bana birisi aciklama yapabilir mi?
Evet öyle. Apartman görevlileri var burda her apartmanda. Saat 22' den önce herkes çöpünü kapısının önüne bırakıyor. 22'de gelip topluyor görevli.

bu nasıl terbiyesizlik böyle şey duymadım ben bir yöneticiniz olsa iyi olur apartman arasında toplaşın bir yönetici yapın birini

kemal sunalın çöpçü filmi geldi aklıma 50 yıl öncesinde varmış böle şeyler bu insanlar kendini hangi yılda sanıyolar acep.hooop teyze yıl 2015 kalma 1940 larda gel böyle :)

Ben artik cinnet gecirdim bu komsularin cop olayindan kac kere uyardim yapmaya devam ettiler. En son hepsinin kapisina kagit biraktim sikayet edicem mahkemeye vericem gibi seyler yazdim resmi bi kagit gibibide apartman kurallari diye cikti aldim pc den. Uymayanlara 5 bin tl ye kadar cezasi var falan yaziyirdu. Ondan beri rahatladim. 2 haftadir yani. Esim cok guldu. Ama ise yaradi . Su an slm sabahi kesmisler umrumda bile degil. Herkes haddini bilsin . Ne o oyle bikmistim artik.

Sende boyle bisey yap eger uymazlarsa gercekten sikayet et. Ben faydasini gormeseydim kesinlikle sikayet edecektim .

Medeniyete ayak uyduramayan dağa çıksın ya çekmek zorunda mıyız böyle insanları !

Belediye beyaz masa olabilir

Bizim apartmanda biri birsey silkelese hemen afaroz ediliyor...
Hiç mi yönetici vs bir otorite mercii yok apartmanda
bizimde yöneticimiz var ama üst kat kafamıza silkeliyor halıları bende bir gün hortum tutucam aşağıdan yukarıya evi su bastı sancaklar

ya bizimde karşı binadan atıolar bizim arabaların tam yanına düşüo biz balkonda otururken patt die cam şişe sesi gelio paaat die soda şişesi düşüo hemen kafayı çeviriorm kimin attığını göremiorm ama benim bi tahminim var ama ispatlayamam ki eşime diorum gidip camlarından içeri fırlatcam geri bu attıklarını yoldan geçenlerin önüne falan düşüo herkes kalakalıo ama kimse göremio uzaktanmı atıolar nedir ben napabilirim peki ?

Hayır her apartmanda yok daha çok site tarzı yerlerde var normal apartmanda yok yani heryerde görevli yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…