- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Valla var canım bizde çok yüksek binada oturuyorduk üstkattaki öyle yapardı nerelere başvurduk emlak acentası bugün yarın oyaladı birgün canına tak etti eşimin bizim balkon maf olurdu eşim gitmiş attığı çöpü almış eline eldiven geçirip kadının bütün kapısına çöpün kokuşmuş artıklarıyla boyamış resmen bütün çöpüde kapısının önüne saçmış merdiven girişine koyduğu bebek arabasınada kadının attığı mokluu bezleri sürmüş kadın o oldu bir daha atmadı nasıl bir deliye çattıysaoda bişey mi 9 katlı apartmandayım her sabah kapıcı çöpü alıyor 8. kattaki kadın çöpü camdan atıyo diyecek bişey var mı
:) ay koptum o ne ya:) belediyeye şikayet et tatlım. Ama aşağı in sende onların balkonuna çöp fırlat intikamını al:)Merhaba arkadaşlar sizlere ufak bir sorum olacak. Oturduğum apartmanda iki üst katımda oturanlar her akşam çöplerini camdan aşağıya fırlatıyorlar ve geçen tam ben çöpü bırakmaya giderken pat önüme düştü hemen perdeyi çekip içeri girdi kendileri. Bu günde karşı apartmanda oturanların camdan attıklarına denk geldim ve yine şok oldum. Bu kadar insan çöpü kendisi indiriyorken bir tek bu insanlar mı akıllı sanıyor kendini. Ya birinin kafasına gelse o çöpler? Benim asıl sorum bunları şikayet edebileceğim bir yer falan var mı bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
süpermişValla var canım bizde çok yüksek binada oturuyorduk üstkattaki öyle yapardı nerelere başvurduk emlak acentası bugün yarın oyaladı birgün canına tak etti eşimin bizim balkon maf olurdu eşim gitmiş attığı çöpü almış eline eldiven geçirip kadının bütün kapısına çöpün kokuşmuş artıklarıyla boyamış resmen bütün çöpüde kapısının önüne saçmış merdiven girişine koyduğu bebek arabasınada kadının attığı mokluu bezleri sürmüş kadın o oldu bir daha atmadı nasıl bir deliye çattıysa
Patlamıyor mu camdan atınca?Merhaba arkadaşlar sizlere ufak bir sorum olacak. Oturduğum apartmanda iki üst katımda oturanlar her akşam çöplerini camdan aşağıya fırlatıyorlar ve geçen tam ben çöpü bırakmaya giderken pat önüme düştü hemen perdeyi çekip içeri girdi kendileri. Bu günde karşı apartmanda oturanların camdan attıklarına denk geldim ve yine şok oldum. Bu kadar insan çöpü kendisi indiriyorken bir tek bu insanlar mı akıllı sanıyor kendini. Ya birinin kafasına gelse o çöpler? Benim asıl sorum bunları şikayet edebileceğim bir yer falan var mı bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
Evet öyle. Apartman görevlileri var burda her apartmanda. Saat 22' den önce herkes çöpünü kapısının önüne bırakıyor. 22'de gelip topluyor görevli.Ben bir sey sorucam apartmanda yasayanlara kapiciniz yok mu?? Kapicilar benim bildigim cop toplar. Ben yanlis biliyor olabilitim bana birisi aciklama yapabilir mi?
Belediye beyaz masa olabilirMerhaba arkadaşlar sizlere ufak bir sorum olacak. Oturduğum apartmanda iki üst katımda oturanlar her akşam çöplerini camdan aşağıya fırlatıyorlar ve geçen tam ben çöpü bırakmaya giderken pat önüme düştü hemen perdeyi çekip içeri girdi kendileri. Bu günde karşı apartmanda oturanların camdan attıklarına denk geldim ve yine şok oldum. Bu kadar insan çöpü kendisi indiriyorken bir tek bu insanlar mı akıllı sanıyor kendini. Ya birinin kafasına gelse o çöpler? Benim asıl sorum bunları şikayet edebileceğim bir yer falan var mı bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.
bizimde yöneticimiz var ama üst kat kafamıza silkeliyor halıları bende bir gün hortum tutucam aşağıdan yukarıya evi su bastı sancaklarBizim apartmanda biri birsey silkelese hemen afaroz ediliyor...
Hiç mi yönetici vs bir otorite mercii yok apartmanda
Hayır her apartmanda yok daha çok site tarzı yerlerde var normal apartmanda yok yani heryerde görevli yok.Ben bir sey sorucam apartmanda yasayanlara kapiciniz yok mu?? Kapicilar benim bildigim cop toplar. Ben yanlis biliyor olabilitim bana birisi aciklama yapabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?