Camdan çöp atmak ???

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizlere ufak bir sorum olacak. Oturduğum apartmanda iki üst katımda oturanlar her akşam çöplerini camdan aşağıya fırlatıyorlar ve geçen tam ben çöpü bırakmaya giderken pat önüme düştü hemen perdeyi çekip içeri girdi kendileri. Bu günde karşı apartmanda oturanların camdan attıklarına denk geldim ve yine şok oldum. Bu kadar insan çöpü kendisi indiriyorken bir tek bu insanlar mı akıllı sanıyor kendini. Ya birinin kafasına gelse o çöpler? Benim asıl sorum bunları şikayet edebileceğim bir yer falan var mı bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Bizim apartmanda biri birsey silkelese hemen afaroz ediliyor...
Hiç mi yönetici vs bir otorite mercii yok apartmanda

Belediyeye şikayet edin uyarsınlar annemden biliyorum 4.katın camından plastik şişe atmış çöp konulan yere

şikayet etmiş komşular gelip uyarmışlar belediyeden bende sana iyi olmuş ohh hak etmişsin dedim bir daha da asla yapmadı

Tembelliğin bu kadarı... Bu derece tembel insanlar nasıl çocuk yapabiliyor acaba merak içerisindeyim.

Belediyeye şikayet edin gelip zehirlesinler. Uyarı alınca bir daha hiiç atmazlar.
Çöpün suyu yok mu suyu , illa ki patlıyordur. Çoluk çocuk oynuyor kapı önunde, insan olan yapmaz bu dediğinizi .
Biz çöp saatini geçirmiyoruz, bırakın balkondan fırlatmayı.

O çöpü atıldığı yerden kim alıyor ??
Belediye çalışanları mi ?

Belediye işçilerine söyleyin.
Çöp almaya geldiklerinde. Rezelatw bakın ne biçim insanlar çöp kovası diye birşey var falan.. onlar amirlerine söylerler belki bunalıp

Arkadasımın oturdugu apart. Boyle bır durym sözkonusuydu. Balkonuna falan gelmişti cok kez konuştular olmadı.en son beledıyeye sıkayet ettıler iş çığrından cıktı düşman oldular şikayet ettıgını öğrenınce daha cok yaptılar bilemıyorum bır kişi olarak hareket etmektense imza toplayıp şikayet edın derım..

Beyaz masa birimini arayin sikayet edin. Kapiya yetkililer gelince belki biraz işe yarar. Uskudarda cok olur bu camdan cop sallama olayi, hatta sen cop atmaya cikarsin yukardaki senin kafana atar copu
Medeniyetin gobeginde medeniyetsizlik. Nasil oluyorsa

oda bişey mi 9 katlı apartmandayım her sabah kapıcı çöpü alıyor 8. kattaki kadın çöpü camdan atıyo diyecek bişey var mı

Aynı durum bizim başımızda ne zamandır ...
İşin ilginç tarafı bizimkiler sistem kurmuş artık halat var ona bağlıyolar 6.kattan aşağı indiriyolar çöpü.
Gerçi merdivenlerden indirdiklerinde de bütün apartman çöp akıntısı ve kokusundan geçilmiyor.
Bazı insanlar apartmanda yaşamamalı . Midem bulanıyor artık ne yaptıysak hiçbişey değişmedi. Biz de camı balkonu kapattırdık artık.

attığı çöpü alıp kapısına gidip camdan düşürdünüz diye kendisine teslim edin utansın dicem ama utanması olan insan çöpünü zaten camdan atmaz.

Yuh yani ne bicim insanlar var.. cop firlatmakta neyin nesi ya.. sikayet edin derhal..

Aynı sıkıntı bende de var yalnız çöple kalsa iyi...Balkonumda her çeşit yemek artığı mevcut duruma geliyor,camdan yoğurt,kola,süt döken pislik insanlarla muhattap oldum kaç defa.
Günde iki defa balkon yıkıyorum.
Gidip yüzlerine söylüyorsun;aşağıya ne atacağım,ne dökeceğim size mi soracağım diyor?
Gelde delirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…