• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşırlarım kokmuyor

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.638
63
34
çamaşır makinesine kokmuyor diye bi tık fazla koymama rağmen çamaşırlar mis gibi kokmuyor hiç, ilk bir iki saat kokuyor sonra gidiyor neden sizce ne yapmak lazım? deliricem hiç sevmiyorum kötü kokan çamaşırı

çamaşır makinesine kokmuyor diye bi tık fazla koymama rağmen çamaşırlar mis gibi kokmuyor hiç, ilk bir iki saat kokuyor sonra gidiyor neden sizce ne yapmak lazım? deliricem hiç sevmiyorum kötü kokan çamaşırı
Ben bormatik kullanıyorum
Diğerleri parfümlü deterjan bak güzel kokuyorlsr .

Bormatik kokmuyor hatta kötü kokuyor
Yumuşatıcı kullanıyorum
Geçen bitti evde yumusaticisiz yıkadım.
İğrenç koktu yine çamaşırlar .
Hamur gibi ufff

Ben bormatik kullanıyorum
Diğerleri parfümlü deterjan bak güzel kokuyorlsr .

Bormatik kokmuyor hatta kötü kokuyor
Yumuşatıcı kullanıyorum
Geçen bitti evde yumusaticisiz yıkadım.
İğrenç koktu yine çamaşırlar .
Hamur gibi ufff
ben boron kullanmıştım sıfır kokuydu, şimdi perwoll kiraz çiçekleri+ vernel sensitive kullanıyorum ama koku hiç kalıcı olmuyor hiçbir deterjanda. makineyi mi temizlemek gerekiyor acaba

ben boron kullanmıştım sıfır kokuydu, şimdi perwoll kiraz çiçekleri+ vernel sensitive kullanıyorum ama koku hiç kalıcı olmuyor hiçbir deterjanda. makineyi mi temizlemek gerekiyor acaba
Makinen çamaşır attığımız kısmına bulaşık makinesi tableti at .
Çalıştır yüksek ayarda .

Ondan sonra çamaşırları yıkamaya at bakalım kokacakmi

Makinen çamaşır attığımız kısmına bulaşık makinesi tableti at .
Çalıştır yüksek ayarda .

Ondan sonra çamaşırları yıkamaya at bakalım kokacakmi
yarın deneyeceğim bunu. bir de sıvı deterjan ve yumuşatıcı ne zaman koyulmalı? sonra eklenmeli diyenler var da

Yıkanır yıkanmaz makina dan çıkar as kurur kurumaz al. Balkonda çok duruncada azalıyor kokusu..

yarın deneyeceğim bunu. bir de sıvı deterjan ve yumuşatıcı ne zaman koyulmalı? sonra eklenmeli diyenler var da
Ben yumusaticiyi tam makine yumusaticiyi cekerken kuyuyorum en son boyle care buldum kötü kokulara deterjanla ayni anda kuydugumda cekip gidiyor ozaman kotu kokuyor. Dakikasini takip edip hangi dakikada yumusaticiyi cektigini ezberledim resmen basinda bekliyorum makinenin sinir oluyorummmm

Ben hepsini çalıştırmaya başlayınca koyuyorum hemen ( çamaşırları attığınız göze de azıcık yumuşatıcı koyun)

Bide ütünüzun su gozunee çamaşır kokusu koyabilirsiniz ben koyuyorum .
Hatta supurgemin içine de küçük kristal kokular var süpürgeyle özel.ucuz bişey. onları koyup evi supuruyorum.
Mis kokuyo nasıl oluyorsa.

Ben hepsini çalıştırmaya başlayınca koyuyorum hemen ( çamaşırları attığınız göze de azıcık yumuşatıcı koyun)

Bide ütünüzun su gozunee çamaşır kokusu koyabilirsiniz ben koyuyorum .
Hatta supurgemin içine de küçük kristal kokular var süpürgeyle özel.ucuz bişey. onları koyup evi supuruyorum.
Mis kokuyo nasıl oluyorsa.
Bu kriataller nasil bisey acaba? Adi sani nedir?

Ilk once cok fazla camasir biriktirip atmayîn sonra makina da cok fazla bekletmeyin hemen bitince cikarip asin

Calgon kullanın 1paket annem arada bir 1 pakaet kullanır yunuşatıcı kokmayınca yapıyorum der. Bide akşam hava kararınca balkonda tutmayın çamaşırı is kokuyo çamaşır. Havanın isi gece çöküyor.

Kesinlikle bu bütün çevreme aldırdım ve herkes çok memnun 🌸🌸🌸
C04F5C13-326A-493D-9AD5-972E3C6E063E.webp

Yumusatici kokusu kalici olmuyor ben omonun sivi deterjanini aldim cok guzel kokuyor yumusaticidan da daha kalici

Makine temizleyiciler var özel tek kullanımlık onunla temizliyorum ben. Ayrıca calgonun 3 ü( koku ,kir,kireç önler.) bir aradasını kullanıyorum her yıkamada.

Back
X