• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasirlar en iyi nasil kokar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende once yumos falan kullandım kalıcı degıl bıngo kırmızı dedıgınız gıbı ılk zamanlar super kalıcıydı sımdı aynı dgeıl bende bıngo pembe kullanıyorum sımdı beyazı denıycem ..
ayrıca ku kapakta topaklanma konusu yumostayken bendede oluyodu camasırların uzerınde gorulmesıde makınaya cok fazla camasır atınca oluyo dogru duzgun yıkanmıyo deterjan kalyo ustunde o yuzden cok doldurulmassa temız temız yıkanır

annemin çamaşırları gibi güzel kokanı görmedim şimdiye kadar.aynı işlemi bende yapıyordum anlattıgı gibi ama yinede olmuyordu.geçenlerde beyazlarımı kurur kurumaz topladım ve farkettim ki mis bi kokusu duruyo hemde yumuşacık.ben vernel ekstra beyaz kullanıyorum 1 kapak tüm çamasırlarıma yetiyo.yumuşatıcıyı ilk yıkama bittikten sonra koymanında faydası var

kızlar burda yazılanlarda bingo soft un kırmızısını aldım kokusunu çok beğendim parfüm gibi. şimdi yıkanıyor çamaşırlar bakalım kalıcı mı?

ablalarım sayenızde faydalı bılgıler ogrenıyorum ev ısını hıc bılmeyen anlamayan bırı olarak tesekkurler ablam evde sasırıp kalıyo bunları nereden bılıyo bu kız dıye :))

Bingonun tüm renkleri çok güzel...bir de Özdilek bir marka çıkarıyor "denk" onun da pembesi,moru güzel değişik bir koku..arada onu da alırım..

bende bingo beyaz kullanıyorum asınca evet kokuyo ama kuruyunca kokusu geçiyo çamaşırların balkona asıyorum ondan kokusu uçuyo olabilir mi ?

Bende bingo beyaz kullanıyorum çok güzel ve kalıcı kokusu

Back
X