• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasirlar en iyi nasil kokar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
EVET ARKADASLAR IYI BIR EV HANIMI HERSEYIN EN GUZELINI YAPMAYA MUKEMMELIYETCI OLMAYA CALISIR PEKI BENIM SIZE BIR SORUM VAR CAMASIR YIKARKEN CAMASIRLAR YASKEN VE KURUYKEN MISLER GIBI KOKMASINI VE BU KOKUNUN DEVAMLILIGINI NASIL SAGLARSINIZ HANGI DETERJAN KULLANIRSINIZ KAC DERECEDE KAC SAAT YIKARSINIZ PRATIK VE DEGISIK YONTEMLERINIZ VARMIDIRa.s.

Ayy benimde bu yöntemlere ihtiyacim var..
Bende ayni konuda soru sorcaktim,konunu takip edicem

geçenlerde bi yumuşatıcı keşfettim. bingo soft kırmızı olan. Allam nasıl buram buram parfüm kokar gibi kokuyor. yıkıyosunuz, dışarıda astığınız çamaşırın kokusu taaa burnunuza geliyor. kuruyup katlayınca aradan günler geçse dolaptan aldığınızda yine misler gibi. ben şimdi bunu kullanıyorum. daha önce yumoşuydu verneliydi...yok halt yesinler....
bu arada şunuda belirteyim deterjanda çok farkediyor. kaliteli deterjanın farkı belli oluyor....

bugün alacaktım isabet oldu bingo soft kırmızı tuttum aklımda teşekkürler.

beyazlarda arieli renklilerde omoyu kullanıyorum..
benimde yumuşatıcım bingosoft mor.
ama ben bitmesine yakın 20-25 dakika kala yumuşatıcıyı döküyorum..
o zaman çok daha fazla işe yarıyor..

bende vernel zencefil kokulu olanı kullanıyorum.. çok hoşuma gidiyooo.. ama bingoyu denciem bideeeee..bu ay bakalımmm..

ariel,omo bu deterjanlardan şaşmıyorum.ikiside çok güzel koku bırakıyorlar çamaşırda.ben renklileri 40 derecede beyazlarıda 95 te yıkarım.bu yöntemdedende memnunum.yumuşatıcı arada sırada kullanıyorum.alırsam yumoşun bebek için olan yumşatıcısını kullanıyorum.misler gibi kokuyor.....

arkadaşlar merhaba,bende bingo softun beyazına hastayım,muhteşem kokuyor ve çok kalıcı.hatta çok kişi parfümün ne diye bile soruyor.tavsiye ederim.mis kokulu günler...

bingo beyaz süperr...kokusuda kalıcı...tavsiye ederim....

bende bıngo beyaz kullanıyorum hep memnunum amam kırmızıyıda deneyecegım

bir şey soracağım. daha önce yumoş kullanıyordum mavi olan. yumuşatıcı gözünde ( yıkama işlemi bittikten sonra) yumuşatıcan topak topak beyaz parçalar kalıyordu. sanki deterjan ıslanmış orada kalmış gibi. neden acaba? yumuşatıcının içeriğindeki maddelerden mi kaynaklı. makineden desem ama bingoda bu sorun olmuyor. sizin de oluyor mu?

edebiyatcı arkadaşım bir de her çamaşırdan sonra makinenin kapağını açık bırak ki içi havalansın. ve deterjan koyma gözünü ara ara yıka. bunlarda bazen çamaşırda kötü kokulara neden oluyor. özellikle makinenin içi nemli kaldıysa ve havalanmadıysa off...mümkünse çamaşırdan sonrada kapaktaki lastiği kutu tutmaya çalış. kuru bir bezle sil yani...

arkadaşlar bende makina verneli aldıktan sonra hemen sıktırmıyorum.biraz öyle bekletiyorum kapatıp.o zaman yumuşatıcı daha etkili oluyor.havlularım hariç.onları ne yapsam yumuşatamıyorum ama miiiisssssss gibi kokuyorlar en azından.ve en düşük seviyede sıktırıyorum.

yumoş extra extra parfümlüsünü alıyorum koku haftalarca gitmiyor yumuşatıcı çok katı olduğundan servis biraz su ile karıştıp koymamı söyledi ve bende öyle uyguluyorum tavsiye ederim haftalarca gitmiyor kokusu missss gibe kokuyorr

Bingo Soft Kış Sürprizi
Bingo Soft Kış Sürprizi, Bingo Soft Yaş Aşkım'dan sonra kışa özel kırmızı ambalajı ve kalıcı parfümü ile içinizi ısıtacak...

Bingo markası, yaz aylarında sunduğu çamaşır yumuşatıcısı Bingo Soft Yaş Aşkım'dan sonra, kış aylarına özel Bingo Soft Kış Sürprizi'ni tüketicileri ile buluşturuyor.
“Kışa Özel” sınırlı sayıda üretilen Bingo Soft Kış Sürprizi kırmızı ve altın renkli ambalajı, kış için özel olarak seçilmiş sıcacık parfümü ile soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak.

Avrupa'da hızla yayılan canlı renkte ambalaj trendi Türkiye'de Bingo Soft Kış Sürprizi ile raflara giriyor. Kırmızı - Altın rengi şişesi ile kendinizi özel hissedeceksiniz.
Bingo Soft Kış Sürprizi geliştirilmiş formülü ile eşsiz yumuşaklık sağlarken, kalıcı parfümü ile çamaşırlarınız uzun süre mis gibi kokacak. 1, 2, 4 ve 6 lt.'lik gramajlarda satışa sunulan Bingo Soft Kış Sürprizi ile sevdiklerinize bir sürpriz yapın; Bingo Soft Kış sürprizinin, çamaşırlardaki ferahlatıcı kokusundan ve yumuşaklığından vazgeçemeyecekler..

denmiş :) bu da benden olsun

Bende şuanda alo kutup beyazı ve yumoş mavi kullanıyorum. Ben hep başkalarının çamaşırlarının güzel koktuğunu düşünür benimkilerinde kokusunun kalıcı olmadığını düşünür içten içe hayıflanırdım. Bence biz kokuya alıştığımız içi kokusunun kalmadığını zannediyoruz. Çünkü geçen gün misafirim havluyu kullandığında bana hangi deterjanı kullandığımı sordu. Kokusunu çok beğenmiş. Ayrıca yumuşatıcımı ve deterjanımı değiştirdiğimde önceki detrejanla yıkanan daha önceden kokmadığını düşündüğüm çekmecedeki çamaşırlarında güzel koktuğunu fark ettim.
Ama yinede illa kokusunu bende almalıyım diyorsanız benim tavsiyemYumoşun spreyi var. Ben şuan onu kullanıyorum. Kumaş döşemeli mobilyalara, perde ve halılara, çamaşıra direk püskürtülerek kullanılıyor kalıcı koku bırakıyor.

Son düzenleme:
ÇAMAŞIRLARIN MİS GİBİ KOKMASINI İSTİYORSANIZ.:CüvCüv:

çamaşırlarınızı katlayıp yerleştirdikten sonra da yumoşun veya başka markaların çamaşır spreyleri var mesela ben yumoşun springini kullanıyorum havlulara çarşaflara gardolabımın içine ara sıra sıkıyorum
bazende koltuklara perdeye falanda sıkıyorum mis gibi kokuyor bu kadaaar.sengözlerimebaksanab

geçenlerde bi yumuşatıcı keşfettim. bingo soft kırmızı olan. Allam nasıl buram buram parfüm kokar gibi kokuyor. yıkıyosunuz, dışarıda astığınız çamaşırın kokusu taaa burnunuza geliyor. kuruyup katlayınca aradan günler geçse dolaptan aldığınızda yine misler gibi. ben şimdi bunu kullanıyorum. daha önce yumoşuydu verneliydi...yok halt yesinler....
bu arada şunuda belirteyim deterjanda çok farkediyor. kaliteli deterjanın farkı belli oluyor....

hep vernel kullanıyordum gecen alısverıse gıttıgımde vernel bulamadım ve bıngo aldım.gamyoncuiremsu
bende ınanamadım kalıcı bır kokusu var..yerimseniben

Back
X