Çamaşırlaaaar

Yazanhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
286
177
18
Selam kızlar. Henüz 7 aylık evliyim ve çamaşır makinemde sıfır. 3-4 tane yumuşatıcı değiştirip denemişimdir çamaşırlarımda koku kalsın diye. Balkonum yok ve odam da çamaşır askılığında kurutuyorum. Makinamdan çıkarken tertemiz kokuyorlar ama malum kış geldi 3-4 günde anca kuruyor. Fakat kuruduktan sonra çok kötü kokuyorlar problem ne anlamadım :( :( :(

3-4 günde kurudukları için rutubet kokuyordur.. bir kurutucu alın eve o zaman kokusu kalır..

oda da camasir kurutmak iyi degil malesef ama apartmanda yasayinca baskada cagre kalmiyor biz hem yikan hem kurutan makinalardan aldik. Yanliz 4 saate falan kurutuyorlarmis makinalar güzelde enerji harciyorlar. Biz yine en az su ve elektrik harcayani almaya calistik :(

Makinada en az 1000 devirde hatta 1200 devirde siktirin camasirlarinizi. Ya odanin petegini yakin , petek yaninca bir gune kuruyor. Yada ara ara odanin camlarini acin .

Selam kızlar. Henüz 7 aylık evliyim ve çamaşır makinemde sıfır. 3-4 tane yumuşatıcı değiştirip denemişimdir çamaşırlarımda koku kalsın diye. Balkonum yok ve odam da çamaşır askılığında kurutuyorum. Makinamdan çıkarken tertemiz kokuyorlar ama malum kış geldi 3-4 günde anca kuruyor. Fakat kuruduktan sonra çok kötü kokuyorlar problem ne anlamadım :KK43: :KK43: :KK43:
Çamaşırlar ne kadar uzun sürede kurursa o kadar çok kokar, ya odanın camını açacak cereyan yapmasını sağlayacaksınız, ya odaya ısıtıcı koyacaksınız veya mümkünse kurutucu alacaksınız.

Back
X