Çamaşırımdaki ıslaklık nedir ?

evet cnm benimkiside kokulu zaten bütün hamilelik boyunca mantardan cok cektim sebebide odur dedi doktorum bizde 29 sezeryan olacagız yani bizimde 8 günümüz var

ne güzel ikinizinde çok az kalmış darısı başıma benimde son günüm 30 agustos bi sorun olmazsa normal doğum olucak inşallah
birde kızlar benim akıntı haricinde bariz bi ıslaklıktı yani akıntı günlükpette kalıyor bu ıslaklık çamaşırıma kadar inmişti ama halen daha tekrarı olmadı bi an heycanlanmıştım oğlum geliyo diye :))
neyse biraz daha içere kalması lazım zaten dursun durdugu yerde
ama mis kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum

bu arada teacher3510 senide doğuma hazırlıktaki izmitli hamişler topiğine bekliyoruz canım

benimde iç çamaşırımda ıslaklık oluyor ayrıca akıntımda var ama doktoruma sordugumda su gelince anlarsın insanı uykudan bile uyandırıyor dedi normalde bizim günümüzde 10 agustosta ama sezeryan olacagımız için 29 dedi doktorum tabiki kızım beklerse

kıslar son ay idrar kaçırma olabiliyor belki böyle bi durumdur ama yinede dr.ile görüşmekte fayda var.
benim hiç böyle birşey olmamıştı sancım oldu öyle gittim doğuma

bende de yeni uyandığım zaman oluyor, ben terden olduğunu düşünüyorum. çünkü gün içinde olmuyor

bnde geliyimmii izmitli hami,şlere link versendeeeeeeee kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…