Çamaşır topu kullanan var mı ? (deterjansız yıkama)

seninki orjinal miydi acaba? nanomatik.com sitesinde hangi sitelerde orjinal ürün satışı yapıldığı yazıyor canım onlar dışında satış yapanlar sahte olanlarıymış

bizde nanomatik kullanıyoruz.. çamaşırlara güzel koku vermiyor ama temizliyor..bi tek beyazlarda biraz deterjan ilave ediyorum ben..tavsiye ederim..:80:

kızlar bende almayı düşünüyorum daha doğrusu annem çok sıkıştırıyor araştırda alalım diye
dün tv de izledim deterjanların ne kadar sakıncalı olduğunu iyice alma taraftarı oldum
hatta bulaşık makinesi için olan da varmış
ama nereden alacağımı bilmiyorum çok farklı fiyatlar var

alıp memnun olanlar bilgilendirirse çok sevineceğim

burdan alabilirsiniz..indirimde:)

Son düzenleyen: Moderatör:
seninki orjinal miydi acaba? nanomatik.com sitesinde hangi sitelerde orjinal ürün satışı yapıldığı yazıyor canım onlar dışında satış yapanlar sahte olanlarıymış

Pahalı ürün satanların sığındıkları bir bahanedir genelde bu. Distrübütörleri kızacaklardır kesin ama müthiş paralar dönmekte bu fiyat farklılıkları nedeniyle.

Hemen orijinal/değil muhabbeti yapılır. yoksa aradaki ömüthiş fiyat farkını nasıl açıklayacaklardı ki... ?

Ben bir çok kez orijinal olduğunu öne süren ürünlerin daha uygun olanlarla aynı sonucu verdiğini gözlemledim.

Sadece orijinal olduğu öne sürülen fahiş fiyatlı ürünlerde iade, değiştirme garantisi ve faturası filan olur. Yani verilen paranın çok büyük bir bölümü garantisi için verilmektedir, bilirsiniz.

Ben yaklaşık bir yıldan beri silva marka çamaşır yıkama topu kullanıyorum.ürün yıkama ve yumuşatmada çok başarılı ancak üretimden kaynaklanan bir hata yüzünden 10-15 yıkamadan sonra ortadan ikiye ayrılıyor.Beş kez iade edip yerine yenisini aldım ancak para iade etmiyorlar.

Zaten gelen şikayetler üzerine ürünün üretimi durdurulmuş yenisi piyasaya sürülmüş.Ben deneyin derim yumuşatıcıdan daha çok işe yaradığı kesin

bende kullanıyorum alalı 4-5 ay oldu memnunum şimdilik nanomatik benimkide

kızlar aslında bende çokmerak ediyorum yani derjanların yumuşatıcıların ne kadar zaralı olduklarını ve aslında misss gibi kukuyor ddimiz şeyleri üstümüzde taşımaya bayılıyoruz şu nono matigi denemk istiyorum asalından en azında kimyasallardan kurtulup parmızında cebinde klamasını istiyorum şimdi birde kırmızı ped gibi olanı var blşık mak.için miş oda çok natıklı geldi amam ilk önce şu nanoyu alam istyoruz eşime çok m<tıklı geldi kullananların yorumları bekliyoruz

şu söyleyebilirm ki normal kirli çamaşırlarda güvenle kullanabilirsiniz. Ama bebekli hanımların bunun yanında mutlaka leke çıkartıcı kullanmaları gerekiyor malum meyve mama kirlerini yada bezden taşanları çıkarmıyor malesef ama ben deterjanlardan daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum en azından kimyasallarla dolu değil

kızlar, birlikte alalım diye bir fırsat sitesi var, orda 3lü fiyat 14.90. acele edin süresi bitmeden, bana da mail geldi, ordan haberi oldu böyle bir ürününü varlığından.

ıyı temızlıyorsa ıse yarıyorsa bende kullanmayı dusunuyorum!!! dunya para gıdıyorrrr deterjana yumuşatıcıya

kireç çözücü için annem çamaşır sodası kullanır makinemıza yıllardr bişi olmadı

ikbal hanımın reklamını yaptığı topsa uzak durun derim çamaşırlardaki lekeyi bile çıkarmıyor hiç memnun deilim

Şehir fırsatları sitesinde şuanda indirim var çamaşır yıkama bulaşık yıkama ve klozet temizleme topu 20 tl almak isteyenler için

kızlar ben de epey geniş bir araştırma yaptım. deterjan kullanımını sıfıra düşürmesem bile yarıdan daha aza indirdim. çok kirli beyazları makineye atmadan önce kirli yerlerini biraz ıslatıp bildiğimiz el sabunu sürüyorum. çok az da deterjan ekleyerek. gayet güzel sonuçlar elde ettim. bu arada bu ürün artık pek çok sitede var. ben nettpazar nokta com diye bir sitede buldum. fiyatıda uygun geldi.

bende iki gündür kullanıyorum. çok memnun kaldım. kirleri temizliyor. ama beyazlar için biraz çamaşır suyu vb. atmak gerekiyor. ama yinede çok ekonomik. ben yeşil olanlarından aldım. 20 tl. ye. tavsiye ederim

bende iki gündür kullanıyorum. çok memnun kaldım. kirleri temizliyor. ama beyazlar için biraz çamaşır suyu vb. atmak gerekiyor. ama yinede çok ekonomik. ben yeşil olanlarından aldım. 20 tl. ye. tavsiye ederim

Belki bir seneden daha uzun zamandır merak ediyorum her şeye gerekli gereksiz para harcarken bu toplardan almak denemek istiyorum ama piyasada çok değişik fiyatlara değişik ürünler var:44::44::44: , karar veripte bir türlü alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…