Çamaşır topu kullanan var mı ? (deterjansız yıkama)

TUYA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
2.117
8
reklamlarda ve sağda soldan çamaşır topunu duydum çamaşır makinesi için. hiç deterjan kullanmadan 3 yıl kullanılıyormuş. eğer güzel temizliyorsa çok ekonomik olur. kullananlar var mı acaba?? bir tanesi 39 tl. 1000 yıkama

Son düzenleme:
reklamlarda ve sağda soldan çamaşır topunu duydum çamaşır makinesi için. hiç deterjan kullanmadan 3 yıl kullanılıyormuş. eğer güzel temizliyorsa çok ekonomik olur. kullananlar var mı acaba??

ben kullanıyorum canım ama surda bı yanlıs anlasılma var.. hiç deterjansız değil sadece calgon kirec onleyeıcı gibi yanı krec onleyıcı ayrıca temızlık maddesi kullanmıyorsun makınana..

benim ananem ben 13 yasındayken almıstı ozamanlar çok pahalıydı sımdıkı fiyatına bakarak.. gerci şimdide bi top 50 tl az para değil.. neyse ozamandan bu zamana ananemın teyzelerımın yengelerımın vede annemın makınasına bısey olmadı..
bende evlendım ceyızıme bu toplardan almıstım :) suan 1yıllık evlıyım , esımde çok beyendı masrafsız sayılır nede olsa..kirec önleyıcı hiç kullanmıyorum ,calgon hiç almadım onun yerıne daha uygun fiyatta olan rinso bingo vb deterjanlar kullanıuyorum..
neyse esımde bu yonunu beyendı ve k.validemle görümcemede aldık bu toplardan :)

ben hem camasır mak hemde bulasık mak için aldım mak.hiç çıkarmıyorum ..

kesınlıkle tavsiye ederim..zaten o calgon veya herhangi bi kirec önleyıcı deterjana bı yılda verdigin para bu topa veridigin parayı gecıyor suan senın.

reklamlarda hiç gormedım sahsen bu avon gibi satılır.. avonunda önceden reklamları yoktu zaten tvlerde yenı yenı cıkmaya basladı.

uzun lafın kısası tavsiye ediyorum bu topu kullanmanızı.
ben çok memnunum

senin dedğin kireç önleyici benim dediğim deterjan koymadan yıkıyor.tv de reklamlarda çıkıyor.

hımm konsantre edilmiş sıkıştırılmıs deterjan toplarımı? yani bunun gibiyse çok iyi tabiki bide fiyatını da makul olmalı sanırım.

uzman silemden önce görmustum aklıma bişey takıldı benım,
1000 yıkama dıyorya ee bunun 1000 yıkamaya denk geldıgını yanı içindeki her neyse bıttgını nerden anlıcaz

1002.yıkamada ;yıkamayacakmı yani.. ? makinayı bosu bosuna mı calıstırmıs olacagız 1002.yıkamada?

uzman silemden önce görmustum aklıma bişey takıldı benım,
1000 yıkama dıyorya ee bunun 1000 yıkamaya denk geldıgını yanı içindeki her neyse bıttgını nerden anlıcaz

1002.yıkamada ;yıkamayacakmı yani.. ? makinayı bosu bosuna mı calıstırmıs olacagız 1002.yıkamada?

1000 yıka da sora yıkamazsın zaten ya:KK52: temizlio mu acaba ondan şüphem var

$yikama_topu_34.jpg

böyle birşey 39 tl
Yaydığı güçlü kızılötesi ışınlarla Çamaşır Yıkama Topu, su molekülleriyle birleşmiş maddeleri küçük parçalar haline getirir. Bu küçük su bileşimlerini hareketlendirip, moleküler hareketlerini hızlandırır ve çamaşırlara nüfus etme gücünü arttırır. Çamaşırların yüzeylerini negatif iyon yayarak açar ve kirlerin deterjansız daha kolay çıkmasını sağlar.

ben kullandım geçen hafta beyazlarımı yıkadım iyide temizledi benim aldığım tavsiye ederim.öyle deterjanla yıkandığımı çok hoş kokmuyor normal zayetinyağlı sabunla yıkanmış gibi kokuyor ama iyi temizlemiş eşimede gösterdim oda onayladı.eğer çamaşır çok kirli ise %20 oranında deterjan kullanılıyormuşsunuz.ben deterjan atmadım beyazlara.ayrıca güzel kokmasını isterseniz yumuşatıcı atabilirsiniz.

denizdag kullanıcısından alıntı
"ben kullandım geçen hafta beyazlarımı yıkadım iyide temizledi benim aldığım tavsiye ederim.öyle deterjanla yıkandığımı çok hoş kokmuyor normal zayetinyağlı sabunla yıkanmış gibi kokuyor ama iyi temizlemiş eşimede gösterdim oda onayladı.eğer çamaşır çok kirli ise %20 oranında deterjan kullanılıyormuşsunuz.ben deterjan atmadım beyazlara.ayrıca güzel kokmasını isterseniz yumuşatıcı atabilirsiniz"

siz bu ürünü nereden aldınız.Bende tv deki reklamı yapılan üründen yeni aldım ama bu resimdeki gibi değil rengi yeşil ve hiç temizlemiyor.Aldığıma pişman oldum.Sanki hiç etkisi yok.çamaşırı deterjansız yıkadım temizlemedi, aynı çamaşırı 2. kez 3 te 1 deterjanla tekrar yıkadım yine eski yıkadığım kadar temizlenmedi üstelik 70 derecede.

ben kullandım geçen hafta beyazlarımı yıkadım iyide temizledi benim aldığım tavsiye ederim.öyle deterjanla yıkandığımı çok hoş kokmuyor normal zayetinyağlı sabunla yıkanmış gibi kokuyor ama iyi temizlemiş eşimede gösterdim oda onayladı.eğer çamaşır çok kirli ise %20 oranında deterjan kullanılıyormuşsunuz.ben deterjan atmadım beyazlara.ayrıca güzel kokmasını isterseniz yumuşatıcı atabilirsiniz.

hadi ya güsel temizlio demek. böle mavi mi senin aldığın da. ne kadara aldın

Çamaşır yıkama topundan ben de aldım ve yaklaşık bir aydır kullanıyorum.

Ayrıca kireç önleyici de olduğu için makinada iki adet top ve bir adet önleyici top ile sıkma sırasında makina tam dolu değilse gürültü çıkabiliyor.

Üründen çok memnunum.Deterjan kullanımım eskiye göre 1/4'e düştü.
Almak isteyenlere önerim Google'dan taratıp en uygun fiyatlı ürünleri bulmalarıdır.

Ben ikinci el ve sıfır ürün alış-satışı yapılan siteden kargo dahil 25,00 TL'ye aldım.

Eğer siz de böyle bir siteden alacaksanız öncelikle satıcının profilindeki yıldızlara ve profilindeki olumlu puanların % 98'den düşük olmamasına ayrıca satıcının 500'den az satış yapmamış olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

$xSHT-001_1.jpg

Bu sihirli top çamaşır yıkama topunu kullanan var mı aranızda?

Paraminide 3 adet top ve leke çıkarıcı 27 TL fiyatı çok iyi gibi geldi bana.

Ama ne kadar süre kullanıldığına dair bir bilgi bulamadım:KK50:

bende geçen ay sonu züchex fuarında görmüştüm adam 25 tl demişti ve ömür boyu kullanabiliyorsunuz demişti ama kullandığınız deterjanın 1/4 ü kadar deterjen kullanmanız daha iyi sonuç vereceğini filan söylemişti avuçiçi kadar büyüklükte bovling topuna benzer bişiydi.

Ömür boyu değil de 1000 yıkamalık bildiğim kadarıyla.
Ayrıca da bugün bir sitede 12,90'dan satılmakta.Google'dan taratınca bulabilirsiniz.Aynısını almıştım ben de.Clean Ballz Lekesiz Çamaşır Yıkama Topu (1000 Yıkama)

Ömür boyu değil de 1000 yıkamalık bildiğim kadarıyla.
Ayrıca da bugün bir sitede 12,90'dan satılmakta.Google'dan taratınca bulabilirsiniz.Aynısını almıştım ben de.Clean Ballz Lekesiz Çamaşır Yıkama Topu (1000 Yıkama)

ee nasıl işe yarıor mu??

ee nasıl işe yarıor mu??

Çamaşır yıkama topunun ilk zamanlar işe yaradığını düşünüyordum ama fanilamdaki ter kokusunun çıkmadığını,renginin de sarılaşmaya başladığını farkettiğimden beri pek de güvenemiyorum artık.
Boşuna verdiğim paraya üzülüyorum aslında :KK43:

X