- 21 Nisan 2010
- 2.117
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
reklamlarda ve sağda soldan çamaşır topunu duydum çamaşır makinesi için. hiç deterjan kullanmadan 3 yıl kullanılıyormuş. eğer güzel temizliyorsa çok ekonomik olur. kullananlar var mı acaba??
uzman silemden önce görmustum aklıma bişey takıldı benım,
1000 yıkama dıyorya ee bunun 1000 yıkamaya denk geldıgını yanı içindeki her neyse bıttgını nerden anlıcaz
1002.yıkamada ;yıkamayacakmı yani.. ? makinayı bosu bosuna mı calıstırmıs olacagız 1002.yıkamada?
ben kullandım geçen hafta beyazlarımı yıkadım iyide temizledi benim aldığım tavsiye ederim.öyle deterjanla yıkandığımı çok hoş kokmuyor normal zayetinyağlı sabunla yıkanmış gibi kokuyor ama iyi temizlemiş eşimede gösterdim oda onayladı.eğer çamaşır çok kirli ise %20 oranında deterjan kullanılıyormuşsunuz.ben deterjan atmadım beyazlara.ayrıca güzel kokmasını isterseniz yumuşatıcı atabilirsiniz.
Paramini neresidir acaba?
Ömür boyu değil de 1000 yıkamalık bildiğim kadarıyla.
Ayrıca da bugün bir sitede 12,90'dan satılmakta.Google'dan taratınca bulabilirsiniz.Aynısını almıştım ben de.Clean Ballz Lekesiz Çamaşır Yıkama Topu (1000 Yıkama)
ee nasıl işe yarıor mu??