Çamaşır suyu

Dikkat et kafa yapmasın bu kadar çamaşır suyu

Bulaşığa çamaşır suyu katılır mı
Ara ara bardak veya kaşıklar su da bekletilir, sonra da uzun bi süre suda dinlendirilir
Sizi Allah korumuş hala zehirlenmediyseniz

Yok ona çok az damlatıyorum bir damla filan anca. İyi duruluyorum koku bile kalmıyor.
Alışkanlık ya ne bileyim işte.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lütfen evinize çamaşır suyu sokmayın kızlar. Yurtdışında bazı ülkelerde yasakken,kanserojen içeren bir madde maalesef bizde kullanılıyor. Türkiye de insanlık çok ucuz maalesef. Hele hele çocuk olunca sakın "ç" sini bile anmayın. Sirkeli suyla,limonla,karbonatla temizlik yapan o kadar bilinçli insanlar var ki. ÇAmaşır,bulaşık makinelerine bile herşeyin doğalını kullanıyorlar,deterjanların bile. Ben bu zehirlerden tam anlamıyla kopamadım ama en azından en tehlikelisini sokmam asla eve

Çamaşır suyu olmasada insanin icine sinmiyor yahuu :) bende cok kullaniyorum ama artik dedigin kapak olcusuyle 5 kapak katiyorum birde birazcik yuzey temizlemeden misler gibi oluyoor sende oyle yap

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu artık takıntı olmuş galiba sizde.
Ben fayansları ve özellikle de banyoyu temizlerken kullanırım domestosu. Bazen bardakları parlatırken de kullanırım o kadar. iki kapak yeterli bence vileda suyuna. Fazlası zarar.

aynen, bir de halıya damlar orada kalp krizinden giderim hijyenik bir şekilde

Valla kaç senelik tiryakiyim halılara damlamadı daha.
Parkelere filan da bişi yapmadı, aynı evde üç senedir kiracıydım, yapsa depozitodan anlardık zaten

ben banyoyu ayda bir komle domestos yapıyorum..aralarda hiç kullanmıyorum..zor ya kokusu falan gerek yok her seferinde..cif kullanıyorum ara temizliklerde..
yerlerdede bir kere domestos yapsam..3..4 kerede diğer şeylerden koyarım..sık kullanmıyorum yani..

Yahu tamam birkaç kapak fazla koyuyorum da o derece bişey olacağını sanmıyorum ciddi anlamda. Evi iyi havalandırıyorum. Büyüdüğüm ev de böyleydi annemlerde, herkes sağlam.

Ver elini arkadaş Bende çamaşır suyu hastasıyım. .
Her bulaşık yıkamam da kullanırım banyoda ve yerlerde olmazsa olmaz zaten. . Ama sen 10-12 kapak diyince gözüme çok geldi. .göz kararı koyuyorum ama 5 kapağı geçmez diye düşünüyorum. .

kızlar bende sizler gibi çok kullanıyorum ..bulaşık suyuna da damlatırım her bulaşıkta ...ama gerçekten çok tehlikeliymiş ..şimdi komşumdan yeni bişey öğrendim bulaşık deterjanını yarıya kadar boşaltıp yarıdan sonrasına elma sirkesi koyuyo ve bulaşıkları hem tertemz oluyo hemde bardakları falan parlıyor..bundan sonra bende öyle yapmayı düşünüyorum..zaten bu sirkeyle karbonatın faydasının olmadığı bişey yok sanırım herşeye faydalılar.

Ben de tam ölçmedim yani benimki de göz kararı. Kapağı ufak oluyor ya ondan 10 falandır diye düşünüyorum. 7-8 dir belki bilmiyorum. Ama neticede baya kokuyor yani.
Ben de azaltıcam takıntı zaten bendeki.

Sirke parlatmaya yarar da benim derdim parlaklıkları değil hijyenik olmaları. Sirke hijyenik yapıyorsa ne ala ama bilemiyorum işte.

Ben de çok severim çamaşır suyunun kokusunu
eşimde bana kızar
daha sonra eller çok kötü kokuyor bulaşıkta 1 kapak atıyorum

Kuzenim kimya mühendisi 1 damla prili bir kaptan tamamen arındırmak için 50 den fazla kova suyla durulamak gerekiyormuş,lab.da deneyerek görmüşler düşün 50 de bile bitmemiş etkisi.köpük gidince duruladım sananlar var ya alenen zehir bulaşıkları sabunla yıkayın hatta bırakın makina yüksek sıcaklıkta yıkasın,çamaşır suyu bakterilere soy kırım yapmıyor görebileceğimiz büyüklükte olsalar evde oturamazdınız emin olun :)))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben onu eski evimde yaptım. parkelerin rrengi gitti birde beyaz beyaz oldu. birdaha asla parkede çamaşır suyu kullanmam.

bir kova suya yarım çay bardağı yeter..bence sonraki iki silmede kullanmazsın..kokulu temizleyicilerden kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…