I irazcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 601 2 46 Kahramanmaraş 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi irazcik #1 arkadaşlar iş yerimde siyah pantolonumun üzerine çamaşır suyu sıçradı..noktalar halinde açık kahverengiler oluştu..yeni aldım ve bi kere giydim..çok üzüldüm onun için..var mıdır telafisi....neler yapabilirim ???
arkadaşlar iş yerimde siyah pantolonumun üzerine çamaşır suyu sıçradı..noktalar halinde açık kahverengiler oluştu..yeni aldım ve bi kere giydim..çok üzüldüm onun için..var mıdır telafisi....neler yapabilirim ???
myzt Meleklerim kızlarım sağlıcakla gelin inşallah Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 15.521 4.011 223 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi irazcik #2 Noktalar halindeyse kumaş boyası ile üstesinden gelebilirsiniz Daha önceden denemişliğim oldu
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 3 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi irazcik #3 Konu içeriği nedeniyle "Püf noktaları" başlığına taşındı. Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.
Konu içeriği nedeniyle "Püf noktaları" başlığına taşındı. Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.