Camasir suyu tehlikeee

yenievlibirbayann

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
91
-2
16
22
Merhaba canlarr
Az once camasir suyula butun banyoyu yaptim temizlemek icin… simdi icin yaniyor midem sanirim ne yapmam lazimm onemli birseymi onemsizmi bilemedimm

Merhaba canlarr
Az once camasir suyula butun banyoyu yaptim temizlemek icin… simdi icin yaniyor midem sanirim ne yapmam lazimm onemli birseymi onemsizmi bilemedimm
bu saat de çamaşır suyuyla banyo neden temizlediniz?maske takılmalı kapı pencere açılmalı.çamaşır suyuna da başka bir temizleyici karışmamalı o ara.

bu saat de çamaşır suyuyla banyo neden temizlediniz?maske takılmalı kapı pencere açılmalı.çamaşır suyuna da başka bir temizleyici karışmamalı o ara.
Niye kız? Gece temizliği çok tatlı olur. Çamaşır suyu hariç tabii.

Zehirlenmiş olabilirsiniz. Acile gidin.
ben maske takarım hep.yoksa cidden etkiliyor insanı.kapı pencerede açık olmalı yakınlarda.hele çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştıran duymuştum.tam intihar

komşularım çalışan insanlar.yolarlar beni temizlik yapsam
Süpürge açmıyorum canim. Robot gündüz süpürüyor iki kez. Benim enn sevdiğim şeydir gece temizliği. Eşim gece nöbete gider, bütün dolapları fıs fıslarım, yukardan aşağı silerim. Banyo tuvalet yıkarım, ütü yaparım, çamaşır katlarım, toz alırım, çekmece düzenlerim. Kendimi yorar yorar, pat diye uyurum.

ben maske takarım hep.yoksa cidden etkiliyor insanı.kapı pencerede açık olmalı yakınlarda.hele çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştıran duymuştum.tam intihar
Porçöz'ü evime temizliğe gelen abla istemişti, bir tek ona almıştım. Nefret ederim porçözden. Çamaşır suyundan da ederim aslında. Ama bazen gerekiyor. Beyazlamıyor bazen hiçbir şeyle.

aman allahımmmm.tam aradığımmm arkadaş.bir gün eşi boşamayı düşünürsen bana yerleş.geceleri evi pırıl pırıl yaparız valla iki elden.valla heykeli dikilecek kadınsınn.ev kadınları tüm gün yatıyor diyenler utansınn.tü tü tüüü

Gece gece camasir suyu koklamak...
Ben acile uçmuştum çoktan. Çamasir suyunu hiç sevmem, kullanmam.
ben kullanırım banyo da mutfak da.balkonu silerim plastik leğen kap vs yıkarım arada.bazen makineye de koyarım bardaklar kaşıklar için.ama tekrar yıkarım ardından makinede.

Gündüz yatıp gece çalışıyorum. Kocamı boşamak gibi bir niyetim yok Allah korusun. O da ben evde yokken güzel iş yapar bu arada. Üşenmez koltuk falan süpürür. Aslında olması gereken bu ama TC sınırları içinde bardağını kaldıran erkek nadir bulunuyor diye kiymetli oluyor.

adama da tü tüüü maşallah diyeyim.cidden pek yok öyle erkek.benim evde yok en azından.sadece yemek yapar.

ben kullanırım banyo da mutfak da.balkonu silerim plastik leğen kap vs yıkarım arada.bazen makineye de koyarım bardaklar kaşıklar için.ama tekrar yıkarım ardından makinede.
Geçen bir yerde okudum ama yanlis hatirliyor olabilirim. Doğrusunu bilen düzeltebilir. 1 damla çamaşır suyunu durulamak için 12 litre su gerekiyormuş. O kadar zor çözünen bir şeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…