• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasir suyu tehlikeee

yenievlibirbayann

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
91
-2
16
22
Merhaba canlarr
Az once camasir suyula butun banyoyu yaptim temizlemek icin… simdi icin yaniyor midem sanirim ne yapmam lazimm onemli birseymi onemsizmi bilemedimm

ben kullanırım banyo da mutfak da.balkonu silerim plastik leğen kap vs yıkarım arada.bazen makineye de koyarım bardaklar kaşıklar için.ama tekrar yıkarım ardından makinede.

Yok ben tuvaletin içine çok azicik domestos dökerim sadece onu yaparken bile maskeyle yapiyorum. Onun disinda hiç bi yerde kullanmam öyle şeyler. Beni korkutuyor zaten boyle zehirlenme şeyleri. 😬

Yok ben tuvaletin içine çok azicik domestos dökerim sadece onu yaparken bile maskeyle yapiyorum. Onun disinda hiç bi yerde kullanmam öyle şeyler. Beni korkutuyor zaten boyle zehirlenme şeyleri. 😬
çok zararlı aslında haklısın.ama bir süre sonra evdeki plastiklerim kararıyor.devamlı atamam ki mecbur çamaşır suyuyla ovuyorum.bardak kaşık çatal vs de ayda bir çamaşır suyu istiyor.yoksa mat oluyorlar kirli gibi duruyor beyaz cam eşyalar ve kaşık çatal bıçak.

çok zararlı aslında haklısın.ama bir süre sonra evdeki plastiklerim kararıyor.devamlı atamam ki mecbur çamaşır suyuyla ovuyorum.bardak kaşık çatal vs de ayda bir çamaşır suyu istiyor.yoksa mat oluyorlar kirli gibi duruyor beyaz cam eşyalar ve kaşık çatal bıçak.
Plastiklerden yeterince durulanmiyor olabilir ceycey. Mutfak plastiği ise uyarmak istedim.

Bilmem benim eşyalarim bana normal görünüyor. 😬 Normal gorunmese de sorun olmaz parlamasin napayim. 😀

Back