• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır Suyu Lekesini çıkarmak mümkün mü?

0lumsuzluk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
29
5
13
34
Çok sevdiğim bez ayakkabım çamaşır suyu yüzünden kullanılmaz hale geldi :mad: Bu durumu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı? Kimyasal bir değişme olduğu için geri döndüremeyeceğimi biliyorum. Kumaş boyası ile mi boyamalıyım?

Çok sevdiğim bez ayakkabım çamaşır suyu yüzünden kullanılmaz hale geldi :mad: Bu durumu düzeltmek için yapabileceğim bir şey var mı? Kimyasal bir değişme olduğu için geri döndüremeyeceğimi biliyorum. Kumaş boyası ile mi boyamalıyım?
Bence kumaş boyasıyla boyamak yerine, eğer leke küçük bir bölümde ise orayı bi aksesuar bi incik boncukla süsleseniz olmaz mı..

Fikir çok güzel ama ne yazıkki küçük değil. Şöyle anlatayım, converse ayakkabının en alt kısmı oluyor ya mesela benim ki beyaz, onun üstünün bazı yerlerinin renginin değiştiğini düşünün. beyaz kısmı kirlenmişti, tek isteğim orasını tekrardan beyaz yapmaktı :(

evet kumaş boyası ile olur..ben ayakkabı boyası ile boyamıştım kumaş ayakkabımı

Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz lütfen :( Kumaş boyası nereden alabilirim? İstanbulda yaşıyorum. Kendim yapabilir miyim yoksa atıyorum terzi ya da kuru temizlemeci gibi bir yere mi vermem lazım? Dikişleri beyaz, bir kısmı beyaz bir kısmı da aldığım renk mi olur eğer kumaş boyası ile boyatırsam? Gerçekten ne söylerseniz bana çok yardımı olacak :KK42:

Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz lütfen :KK43: Kumaş boyası nereden alabilirim? İstanbulda yaşıyorum. Kendim yapabilir miyim yoksa atıyorum terzi ya da kuru temizlemeci gibi bir yere mi vermem lazım? Dikişleri beyaz, bir kısmı beyaz bir kısmı da aldığım renk mi olur eğer kumaş boyası ile boyatırsam? Gerçekten ne söylerseniz bana çok yardımı olacak :KK42:
kuru temizlemede yapar bunu ama senin ayakkabı beyazlı..dikişler beyaz,biraz ince iş..bu kumaş boyasını iğne iplik vs satılan yerdende alırsın..

Evet :( o zaman kuru temizlemeye versem onlar yapabilir değil mi ? dikişleri pek önemsemeyebilirim , çünkü bu haliyle kullanılmaz halde. eğer bu ince iş olmaz derlerse dikişlerini de boyatsınlar diyebilirim :(

Kumas boyası gidiyor geri atıo renk. Siyaha boyadığını düsün bayaz çorap giy çorabini boyar..

Hadi ya öyle mi oluyor :( Şuan yıkıldım ben hiç olmazsa kumaş boyasından ümitliydim :( Peki kumaş boyası veya boncukla süslemek dışında yapabileceğim bir şey var mı?

Ütü ile yapışan aplikeleri ilk kez duydum, bu konularda bir bilgim yok doğrusu. Google da arattım, sanırım bunu deneyebilirim. Nereden bulabilirim peki aplikeyi?

tuhafiye gibi yerlerde oluyor.ben oğlumun pantolonlarına dizleri yıpranınca kullanıyorum.ama ayakkabıda ütü uygulaması zor olabilir.hobi malzemesi olarak fırçayla yapılan boyalarla desen yapabilirsiniz belki.aslında foto koyarsanız başka fikirlerde çıkabilir.

Back