• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır suyu lekesi

Gomlegin diger yerlerine de camasir suyuyla desenler yapabilirsiniz. Annem benim tisortume oyle yapmisti cok da guzel olmustu ilk halinden daha cok sevmistim :D yada lekeler gomlegin alt kismindaysa yine camasir suyuyla ombre yapabilirsiniz. Beyazdan murdume dogru gecisli hos olur bence.

Gomlegin diger yerlerine de camasir suyuyla desenler yapabilirsiniz. Annem benim tisortume oyle yapmisti cok da guzel olmustu ilk halinden daha cok sevmistim :D yada lekeler gomlegin alt kismindaysa yine camasir suyuyla ombre yapabilirsiniz. Beyazdan murdume dogru gecisli hos olur bence.
her şerde bir hayr var diye boşa denmemiş :rolleyes:
ombre nedir acaba? bir çamaşır suyu badiresi bana ne ufuklar açtı,
neler öğreniyorum ya Rab!:cool:

Ombre koyudan aciga renk gecisi demek. Gomleginizin en alti yani leke olan bolge beyaz olacak sonra pembe mor murdum diye giderek koyulasacak yukariya dogru. Boyle yapmak isterseniz eger bir legene camasir suyunu 1 e 3 oraninda suyla seyrelterek koyun gomlegin gogus kismini ve asagisini 5 10 dakika camasir suyunun icinde bekletin. Sonra legenin icine tekrar camasir suyu koyun ama bu defa suyu biraz daha az ekleyin ve gomlegi ilk islattiginiz yerin daha asagisindan legenin icine koyun yine 5 10 dakika bekletin. Bu sekilde camasir suyunun derisimini azaltarak gomlegin en alt tarafina kadar inin. En alt tarafi sadece camasir suyunun icinde bekletin. Anlatabildim mi bilmiyorum ama yapmak isterseniz youtubeda cok guzel videolar var bakabilirsiniz.

çok hoşsunuz hiç gülecek dermanım yoktu.
çok yaşayın siz :D
niye dermanın yok bacım bak ben gibi sıcakta mesaide misin nasıl mesai ise kk dayım :D şimdiden kendimle dalga geçtim ama işlerimi aksatmıyorum..ha bu sıcakta temizlik yapıyorum diyosan hemen buzdolabını aç önüne dur çok güzel oluyor:D

Ombre koyudan aciga renk gecisi demek. Gomleginizin en alti yani leke olan bolge beyaz olacak sonra pembe mor murdum diye giderek koyulasacak yukariya dogru. Boyle yapmak isterseniz eger bir legene camasir suyunu 1 e 3 oraninda suyla seyrelterek koyun gomlegin gogus kismini ve asagisini 5 10 dakika camasir suyunun icinde bekletin. Sonra legenin icine tekrar camasir suyu koyun ama bu defa suyu biraz daha az ekleyin ve gomlegi ilk islattiginiz yerin daha asagisindan legenin icine koyun yine 5 10 dakika bekletin. Bu sekilde camasir suyunun derisimini azaltarak gomlegin en alt tarafina kadar inin. En alt tarafi sadece camasir suyunun icinde bekletin. Anlatabildim mi bilmiyorum ama yapmak isterseniz youtubeda cok guzel videolar var bakabilirsiniz.

hmmm tamam anladım teşekkür ederim.
mağazalarda falan çok görüyorum bu tarz kıyafetleri..
demek böyle yapılabiliyormuş..
deneyebilirim aslında, hoşuma gitti bu yöntem o_O

Allah Allah neler varmış ya hu :eek:
tonu tutturamazsam yıkayınca çıkar mı peki?

gömleği her giydiğimde çıkmadan önce kızıma boyatmak da eğlenceli olabilir :rolleyes:

Yok çıkmaz yıkayınca. Arkadaşın dediği gibi keçeli kalem de işe yarayabiling.

bebeğim ne istiyosun söyle bize..o olmaz bu olmaz..yer çekimsiz ortamda muz yiyim çilek tadında olsun der gibi :D yolla bana ben eski haline çevirir yollarım saa :D

Çamaşır suyu lekesinin çitilemeyle çıkabilceğini düşünebildiğine göre hiç çamaşır suyu kullanmamışsın canım :D yapaçak bişey yok maalesef anca boyayabilirsin veya üstüne bişeyler dikebilirsin ;)

bebeğim ne istiyosun söyle bize..o olmaz bu olmaz..yer çekimsiz ortamda muz yiyim çilek tadında olsun der gibi :D yolla bana ben eski haline çevirir yollarım saa :D
o olmaz bu olmaz dedigimi nerden cikardin acaba? Aklima yatanlari belirttim zaten.
He yolliyim da on liraya bana sat di mi :D yemem bu numaralari :D

Çamaşır suyu lekesinin çitilemeyle çıkabilceğini düşünebildiğine göre hiç çamaşır suyu kullanmamışsın canım :D yapaçak bişey yok maalesef anca boyayabilirsin veya üstüne bişeyler dikebilirsin ;)
onun bir espri oldugunu anlamayanin cikacagini hesap etmemistim dogrusu :)
Kolay yontem aradigimi belirtmek icin denmis bir lafti.
Onerdigin tavsiyeler daha once geldi.
Bakalim, deneyecegim.

Ohoo giden de gelmeyecek yani :D
daha da yollamam sana birsey huh

Back