Kızlar benim teyzem eski ebe ve ablam da bir hastanede müdür bana bunu onlar Anlattı uzanır sekilde orta parmağı vajinaya sonruğunuzda sert bişe varsa adet olacağınız anlamına geliyor yok sonsuz Boşluk gibi ve yumuşaksa Buda yumurtalık yukarı çekiliyor gebelik oluşuyor demek
Aman tatlım yalan hepimiz basta ya ıyk pis desekte bi Ümit deniyoruz yalan değil ben gecen ay denedim bu testlere kalsaydı hamileydimDeneyen var mı bunu ?
bndede kopurdu idrar testi negatif cikti ama adetim 10 gun gectikızlar ben de yeni üyeyim birileri benimle konuşsun ne oluuur..ben de karbonatı denedim köpürdü..pek güvenmemek lazım ya..
inanma her türlü köpürüo camasır suyu bide karbont var ondada idrarını biraz tutmus ol yine kabarıo insan bosuna umutlanıo sonrabu test tabbıkı kesın sonuc degıl ama ınsan merak edıyor benımkıde bıra kopugu gıbı kaldı yarın adet olmam lazım bakalım )
hanı derler ya fala ınanma falsızda kalma ayne ole ıste :)) tutanlar var tutmayanlar bakalım benımkı yarın netlesecek zaten bugun gıdıp test almım dıye kendımı oyalıyorum sadece yarın adet gunuminanma her türlü köpürüo camasır suyu bide karbont var ondada idrarını biraz tutmus ol yine kabarıo insan bosuna umutlanıo sonra
arkadaşlar ben geçen ay karbonat yaptım kabardı taştı ben de dedim kesin oldu bu sefer hem de bu kadar kabarmaya ikiz olur bunlar kesin ama 3 gün sonra hastalandım onun için bence çamaşır suyu içindeki maddeyse idrar içindeki asit birleşince kabarıyordur ama gene de hamile olmadığından emin biri yapsın bakalım umarım bu testler işe yarar da hamilelik testlerine verdiğimiz paralardan kurtuluruz
Ya gerçekten var mı bu olay? Benim bat 4 Mart yapsam çıkar mı
Aynen ben de okudum şimdi yapmıcam , zaten adet olacak gibiyim iki gün daha acaba diye sevineyim bariYok dıyo lar baksana hamile olmayan daha kabariyomus cesaretim yok.sonra hamile yim diye sevinip fos çıkarsa uzuluruz
Bak adetin bitince Termometre ile vücut ölçümü yap.bak öyle hamile kalan da var.bende adet olursam yapıcam inşallah gerek kalmaz amaAynen ben de okudum şimdi yapmıcam , zaten adet olacak gibiyim iki gün daha acaba diye sevineyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?