Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

ben de denedim bunu, kendime inanamıyorum hale bak, komik.. benimkisi de aynı bira gibi köpürdü.. ama sonra test aldım negatif çıktı. adetime 3 gün var.. nolcak sizceee???

ben de denedim. adetime 1 hafta var. böyle köpürdü kaldı benimki de. :KK48:vdr-a gitmek istemiyorum eşim umutlanıyor sonra. bunu yaptığıma inanamadım :KK17:

bende yapmştm aynı bira köpüğü gbiyid snra adet oldum kızlar :) çok ümitlenmeyin bence

Kızlar benim teyzem eski ebe ve ablam da bir hastanede müdür bana bunu onlar Anlattı uzanır sekilde orta parmağı vajinaya sonruğunuzda sert bişe varsa adet olacağınız anlamına geliyor yok sonsuz Boşluk gibi ve yumuşaksa Buda yumurtalık yukarı çekiliyor gebelik oluşuyor demek

Kızlar benim teyzem eski ebe ve ablam da bir hastanede müdür bana bunu onlar Anlattı uzanır sekilde orta parmağı vajinaya sonruğunuzda sert bişe varsa adet olacağınız anlamına geliyor yok sonsuz Boşluk gibi ve yumuşaksa Buda yumurtalık yukarı çekiliyor gebelik oluşuyor demek

Deneyen var mı bunu ?

kızlar bu çamaşır suyu hikayesi tutmuyor.yapıp da kendimizi ümitlendirmeyelim.ben yaptım bira gibi kabardı köpüğüde gitmedi buguün hastalandım.bide ümitlenmiştim çok üzüldüm.:110::110:

Adet sancısı gibi sancim var ara ara mide bulantısı Bat a 7gun var çamaşır suyu testini ben de yaptım. Çok kopurdu

ben de iki gün önce yaptığımda köpürmemişken, bugün bira köpüğü gibi köpürdü hala şoklardaydım. süt kesiği gibi de akıntım var. iki gün önceye göre yaptığım ovulasyon testi de koyulaştı bugün. acaba bebek var mıdır? aklımı kaybettim bi saattir.

bu test tabbıkı kesın sonuc degıl ama ınsan merak edıyor benımkıde bıra kopugu gıbı kaldı yarın adet olmam lazım bakalım )

bu test tabbıkı kesın sonuc degıl ama ınsan merak edıyor benımkıde bıra kopugu gıbı kaldı yarın adet olmam lazım bakalım )
inanma her türlü köpürüo camasır suyu bide karbont var ondada idrarını biraz tutmus ol yine kabarıo insan bosuna umutlanıo sonra

inanma her türlü köpürüo camasır suyu bide karbont var ondada idrarını biraz tutmus ol yine kabarıo insan bosuna umutlanıo sonra
hanı derler ya fala ınanma falsızda kalma ayne ole ıste :)) tutanlar var tutmayanlar bakalım benımkı yarın netlesecek zaten bugun gıdıp test almım dıye kendımı oyalıyorum sadece yarın adet gunum

E="...nur..., post: 7miber: 146646"]Merhaba arkadaşlar;karbonatla olan hamilelik testini duymuştum bi testkolik olarak ama yeni bişey daha öğrendim çamaşır suyu ile de hamilelik testi varmış :uhm:.YUH dedim :bbo: inanmadım da sırf merakımdan yaptım bu hurafeyi köpürdü valla delikafadulden Kuru bi kaba idrar ve az çamaşırsuyu koydum köpük köpük oldu.......
Karbonatıda denedim aynı anda oda köpürdü.Daha önce karbonatla yaptıklarımda dibe çöküyordu.Şimdi diyorum hamile olmayan veya düşünmeyen bi arkadaş bunu denerse çok sevinicem.Çok merak ediyorum acaba bu kocakarılar bizi kandırıyor mu die? kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
KopurÜncü hamile anlamına mi geliyo.h

Hemen yapıyorum :)

arkadaşlar ben geçen ay karbonat yaptım kabardı taştı ben de dedim kesin oldu bu sefer hem de bu kadar kabarmaya ikiz olur bunlar kesin ama 3 gün sonra hastalandım onun için bence çamaşır suyu içindeki maddeyse idrar içindeki asit birleşince kabarıyordur ama gene de hamile olmadığından emin biri yapsın bakalım umarım bu testler işe yarar da hamilelik testlerine verdiğimiz paralardan kurtuluruz

Yapayım dedim ama yazılar hoşuma gitmedi.kalsin en iyisi.ben 15 ine kadar bekleye yim.test aldım ama yapmiycam çizgi çıkıyo hamile deilim.bu nasıl is anlamiyorjm

Back