Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

Bak adetin bitince Termometre ile vücut ölçümü yap.bak öyle hamile kalan da var.bende adet olursam yapıcam inşallah gerek kalmaz ama
Benim eşim istemiyor canım bu ay adetimden 9 gün sonra bir kaza oldu bir ümit bekliyorum işte adet olursam unutucam yeniden bebek mevzunu

Hii esin istemiyo bi süre yapmayacaksiniz doğrumu hakkınızda hayırlısı olsun bari.
Evet eşim hiiiiiç istemiyor bebek konusu kapandı diyor hamile kalsam ne yapar onu da bilmiyorum ama açıkcası çok umursayacağımıda sanmıyorum kendi bilir, 2 yaşında bir kızımız var ben ikinciyi istiyorum

arkadaşlar biraz önce forumda konuyu okuyunca yaptım:)6 aylık hamileyim KÖPÜRMEDİ.Eşime yaptırdım KÖPÜRDÜ.

arkadaşlar biraz önce forumda konuyu okuyunca yaptım:)6 aylık hamileyim KÖPÜRMEDİ.Eşime yaptırdım KÖPÜRDÜ.
hamilelik ilk aylarinda sonuc veriyormus ustlerde yaziyor baska yerlerdede okudum sonraki aylarda bir deger varmis o dusuyormus buyuzden cikmiyormus erkeklerde o adini unuttugum deger fazlaymis oyuzden kopuyoremus ha tabiki tibbi bir bilgi degil ama 2 aylik gebelikten sonra kabarma olmuyormus

:anneadayı:konu netleşmiş oldu.:KK66:
yani tam netlesmedi :)

hamilelik ilk aylarinda sonuc veriyormus ustlerde yaziyor baska yerlerdede okudum sonraki aylarda bir deger varmis o dusuyormus buyuzden cikmiyormus erkeklerde o adini unuttugum deger fazlaymis oyuzden kopuyoremus ha tabiki tibbi bir bilgi degil ama 2 aylik gebelikten sonra kabarma olmuyormus

yani tam netlesmedi :)
:KK43:O zaman şunu anlarım ben.ŞArtlara durumlara göre vs vs köpürüyor köpürmüyor diye bir karmaşa yaratıyorsa.Kimse uğraşıp kendini kandırıp üzülmesin kan testi yaptırsın:KK66::KK66:

Kizlar ben karbonatida yaptim camasir suyunuda o ay adet oldum bosuna ümitlendirmeyin kendinizi bende köpürdü diye esimede denedim onunkide köpürdü bu durumda oda mi hamile :) en iyisi kan testi idrar da degil :)

Ben bgn adetime 4-5 gün varken katı olan çamaşır suyuyla test Yaptım. Emin olmak için kız kardeşim ve anneme de yaptım üç bardağı da çalkalayıp 5-10 dk bekledik onlarınki Bardağın Ağzına kadar köpürürken benim ki daha altta kalıp seviyesi yükselmedi. Onların hamile olma ihtimali olmadığına göre bende bişi olabilir mi diye umutluyum ☺️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 623
İdrar ztn asit çamaşır suyuyla tabiki kabarır aynı şekilde karbonatla ve en önemlisi herkesin asit değeri aynı değil o an yediğin içtiğine göre değişir

Ya benim idrar kopuk kopuk du yani diyelim ki hamileyim ama inanmayip kizimin idrarinida yaptim onunkide kopurdu kizim daha 2.5 yasinda oha yani yuh....:KK48::KK70:

Bende pek inanmayarak yaptim bunu ama kopurdu keske dpgru olsada bizde hamis olsak artik :((

Back