Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

slm kızlar 4 aydır bu testi yapıyorum merak edipp.. 3 ay köpürmedi az önce yaptımmmm resmen soda gibi köpürdü şaşırdım... batıma 1 hafta var meraklandımm..3 aydır köpürmeyen bu ay niye köpürdü merak ediyorum:)

Son düzenleme:
Kizlar ben bu yaziyi okuduktan sonra (hamilelikten suphelendigim icin) denedim hem Karbonat hemde camasir suyu kopurdu hamileyim heralde diye dusundum aklima 8 yasindaki kizim geldi onada Plastik bardaga idrarini yaptirdim onun idrarida kopurunce asli yok dedim hepinizin bilgisine:)

Kizlar ben bu yaziyi okuduktan sonra (hamilelikten suphelendigim icin) denedim hem Karbonat hemde camasir suyu kopurdu hamileyim heralde diye dusundum aklima 8 yasindaki kizim geldi onada Plastik bardaga idrarini yaptirdim onun idrarida kopurunce asli yok dedim hepinizin bilgisine:)

:D Cok guldum buna yaa

Meraba arkadaslar ben yeni uyeyim 10 .ayda 1 yillik evliliqim dolucak bi kac aydir bebek istiyorum ikisinde adet oldum ve yarin tam 28. qunum camasirsuyunu denedim az koydum az kopurdu

doğru değil bu testler çamaşır suyuna göre hamile sodaya göre değilim. üstelik hastayım ilişki falanda yaşamadım inanmayın :)

benimde adetime beş gün var ama ben denemekten korkuyorum yine olumsuz olacak diye. cesaretim yok .bekleyip göreceğiz bakalım 5 gün içinde neler olacak.bu arada foruma yeni katıldım.

Merhaba kizlar bende gebemiyim diye suphe ederken bu duyumu aldim idrarini yap camasir suyunun ustune kabarirsa gebe degilsin kabarmazsa gebesin dediler bn yaptim kabardi bide 3 aylik hamile arkadasima denettim onunkide kabardi hurafe bunlar inanmayinnn ben gebe degilim bu durumda 3 aylik hamile arakadasimmi gebe degil benmi gebeyim:-)

benimde adetim 5 gün geçti normal testte yaptm birinde ikinci çizgi silik diğerindede tek çizgi çıktı ve çamaşır suyuyla denedm çok köpürdü ve emin olmak için eşimde denedi onunkide köpürdü şimdi biz ikimizdemi hamileyiz :))))

bugün yaptım anneminkiyle benimkini ikimizinkide köpürdü ama benimki daha fazla köpürdü ve annem kaba idrarını yaptı su mu koydun uğraşmamak için dedim benimki sapsarıda :52: bende hamile olduğmu düşünüyorum adetime 11 gün var ve göğüs uçlarım acıyor benim göğüs uçlarım acımaz :47: neyse a

kızlar merhaba,
Reglime 2 gün var merakımdan denedim. Bardaga idrarımı yaptım üzerine domestos koydum taşan bişi olmadı ama köpürdü. Türk kahvesindeki gibi bir köpürme oldu.
Bakalım ne olacak :)

bnm ıhtımalım yoktu karbonat doktumm dıbe coktu etkı olmadı camasır suyunda ıse asıtten dolayı sadce uzerı beyaz tabaka oldu o kadar

Kızlar benimki bira gibi kördü hamiş miyim değil miyim? Hehehe komik ama eğlenceli :)
image.jpg

Back