- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
kızlar şu klorakı sabah bnde denedim ama hiiç kabarmadı allahım kafayı yicez bebek için yapmaddmız kalmadı ama geçmişi okudumda bi bayan eşine yapmış we idrar kabarmış:))))
canım çoğumuz zaten sadecebu testleri kendimizi oyalamak için yapyoruz :) o yüzden inandırıcılığı çok zayıf hatta yok en iyisi eczaneden alacağın testler
zaten testi uygulayan herkes bunun doğru olmayacağını bilerek yapıyor, eğleniyoruz muhabbet ediyoruz işte
umarım hepimiz hamiş oluruz:)
ewet arkadaşım senin BATa ne kadar kaldı inş. hamiş oluruz ve kucağımıza alırız bir an önce meleklerimizi....
ben bat 8 ekim canım bekliyorum sabrsızlıkla :) gecen pazrtesi doktra gttim yumrtlama zamanlarımdı akıntım açık kırmızı renkliydi doktor 1-2 günü adet görürsün demişti ama hala bişey yok bişey olmadığı gibi belirtileride yok nöbtçi dktrdu inanmadım döylediklerine snra dedim yumrtla zamanı bazı kadınlrda kanama şeklinde olabiliyo illaki öle bişeydir. şimdi bekliyorum İŞANLAH regl olmam da hamiş olurum :):) İŞANLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ gelecek ay regl olmayız umarım
benimde adetimin 12. gunu 2-3 damla kanamam oldu leke gibi. sanciyla birlikte.
onceki gecede iliskim olmustu ins tutmustur ve bat imda 10-12 ekim. gecen ay 26. gunde oldum
bu ay ne zaman olur tam bilemiyorum o yuzden.
sonucu yaz olurmu ?
benim belimde ve sirtimda agri basladi . ve kasiklairmda dlgunluk hissi var. dunden beride yumurta aki gibi beyaz bir
akintim var. bakalim neye cikicak bunlar.
benim supheli iliskiden 9 gun gecti. bazen cuma test yapayim diyorum ama cikmaz herhalde bekleyebilirsem p.tesi
test yapicam. cok zor oluyor beklemek. ama adete bir hafta kala adet olacakmisim gibi kasiklarimda basinc
hissetmey basladim ins. bos degildir
Ayrica merkatan su camasir suyu testini yaptim. bir kucucuk fos etti kayboldu deli gibi kopurmedi oyle.
yaa kızlar daha demin bende denedim bunu genişçe bi kaba idrarımı koydum azıcık camasır suyu koydum okdar cok kopurdu kı kopuk kopuk oldu.. dogru olma ımkanı var mı sızce. gecen ay da denemıstım ama o zaman kopurmemıstı...:26:
tatlım ya bende geçen ay denemiştim hiç köpürmemişti şimdi yine bir deniyim dedim ama bira gibi köpürdü yoğun bi köpük üstünü kapladı kesin sonuç weriyormu acaba bu oda belli diill kısmet bakıaz ay sonu :44:
inşallah hepimiz hamile kalırızzz
inşallah öyle olur canım yaa bende cok ıstıyorum :) ne zaman ıdrar testi yapıcaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?