Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

kızlar şu klorakı sabah bnde denedim ama hiiç kabarmadı allahım kafayı yicez bebek için yapmaddmız kalmadı ama geçmişi okudumda bi bayan eşine yapmış we idrar kabarmış:))))

canım çoğumuz zaten sadecebu testleri kendimizi oyalamak için yapyoruz :) o yüzden inandırıcılığı çok zayıf hatta yok en iyisi eczaneden alacağın testler
zaten testi uygulayan herkes bunun doğru olmayacağını bilerek yapıyor, eğleniyoruz muhabbet ediyoruz işte
umarım hepimiz hamiş oluruz:)

haklısın cnmm
umarım işlhh işlhh:)..............

ewet arkadaşım senin BATa ne kadar kaldı inş. hamiş oluruz ve kucağımıza alırız bir an önce meleklerimizi....

ben bat 8 ekim canım bekliyorum sabrsızlıkla :) gecen pazrtesi doktra gttim yumrtlama zamanlarımdı akıntım açık kırmızı renkliydi doktor 1-2 günü adet görürsün demişti ama hala bişey yok bişey olmadığı gibi belirtileride yok nöbtçi dktrdu inanmadım döylediklerine snra dedim yumrtla zamanı bazı kadınlrda kanama şeklinde olabiliyo illaki öle bişeydir. şimdi bekliyorum İŞANLAH regl olmam da hamiş olurum :):) İŞANLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ gelecek ay regl olmayız umarım

Arkadaşlar merhaba günaydınlar...
Benim adetim son 4 aydır 19-15-15-19 diye ay ay düzenli geliyordu. Eylül ayının 19/20si arası adet olmam gerekiyordu ve 13 gün oldu
2 günde bir evde idrar testi yapıyorum ama sonuç negatif 4 gün önce kan testi yaptırdım negatif ama doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi 10 bekle adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi daha 6 gün var doktora gitmeye ve ben evde her dakika aklımda olan soru ile baş başayım acaba hamile miyim ?
Sizce bu kadar gecikmenin sebebi ve bu rahim kalınlaşması gebeliğin habercisi mi ? Düşüncelerinizi merak ediyorum...

Kızlar çamaşır suyu testinin doğruluğunu çürüttüm Daha önce yorum yapmıştım köpürdü taştı diye ama dün sabah kırmızılara hoşgeldin dedim ya böyle bi test uydurma ya da köpüründe değilde köpürmeyince hamile olunuyo :97:

O kadar okudum bari yapayım dedim bende hazır elimde numune varken..sonuç, bardakta 2 parmak kadar idrar vardı 3 parmak köpürdü idrar testimdede 15-20 dk. sonra beliren çok hafif bir pembe çizgi..adetim 8 gün geçti
beklemedeyim

benimde adetimin 12. gunu 2-3 damla kanamam oldu leke gibi. sanciyla birlikte.
onceki gecede iliskim olmustu ins tutmustur ve bat imda 10-12 ekim. gecen ay 26. gunde oldum
bu ay ne zaman olur tam bilemiyorum o yuzden.

benimde adetimin 12. gunu 2-3 damla kanamam oldu leke gibi. sanciyla birlikte.
onceki gecede iliskim olmustu ins tutmustur ve bat imda 10-12 ekim. gecen ay 26. gunde oldum
bu ay ne zaman olur tam bilemiyorum o yuzden.

belki ilişkiden kynklanmş olabilir... yada yerleşme lekesidir bilemiyorum canım zaten 6 gün gibi bir süre kalmış bekle sabret az daha umarım hamile klrsın kırmızlar gelmez :)

cnm bnm lekelenmem 9 gün önceydi şuan hiç birşey yok dediğim gibi lekelenmeden dolayı doktora gttim adet olursn demşti hala bişey yok dktorun söylediklerinde de pek inanmadım zaten. leklenmem 4 gün sürdü sancım olmadı ama açık krmızı pempemsi son gnde kahverengiye dönuk bi renk geldi iç çamaşırıma değmedi hiç sadece sildiğimde görüyodum okdr. şimdi beklemedeyim adetime 4 gün vr umarım adet görmem beklemedeym....

sonucu yaz olurmu ?
benim belimde ve sirtimda agri basladi . ve kasiklairmda dlgunluk hissi var. dunden beride yumurta aki gibi beyaz bir
akintim var. bakalim neye cikicak bunlar.
benim supheli iliskiden 9 gun gecti. bazen cuma test yapayim diyorum ama cikmaz herhalde bekleyebilirsem p.tesi
test yapicam. cok zor oluyor beklemek. ama adete bir hafta kala adet olacakmisim gibi kasiklarimda basinc
hissetmey basladim ins. bos degildir

Ayrica merkatan su camasir suyu testini yaptim. bir kucucuk fos etti kayboldu deli gibi kopurmedi oyle.

Bugün 10 gün geçti kızlar sabah idrar testimde çok çok silik ikinci çizgiyi görünce koştum kan testi yaptırdım 0 çıktı.Yalan oldu testler.haa sabah geceden kalan idrarımın üstündede yağ gibi bir tabaka da vardı yani nasıl havaya girdiğimi siz düşünün artık.Bu yöntemlerle uğraşmak insanı mutsuz etmekten başka bir işe yaramıyor gördüğünüz gibi.

cnm bnmde belimde ağrı var çok şiddetli olmasada ben burdayım diyo bana bakalım işnlh cumrtesi adet olmam yaa test alıp yapmamak için kndimi zor tutuyorum. umarm hasta olmam da pzrtesi kan tahlili yptrcam... bnde yptm çamaşr suyunu öyle burda dedikleri gibi taşma köpürme olmadı sadece üzerinde beyaz bi köpük oluştu sadece üzerini örteck kadr bşka da taşmadı yani. hani diyorum ki belki köpürmediği zaman gebelik oluyo

yaa kızlar daha demin bende denedim bunu genişçe bi kaba idrarımı koydum azıcık camasır suyu koydum okdar cok kopurdu kı kopuk kopuk oldu.. dogru olma ımkanı var mı sızce. gecen ay da denemıstım ama o zaman kopurmemıstı...:26:

tatlım ya bende geçen ay denemiştim hiç köpürmemişti şimdi yine bir deniyim dedim ama bira gibi köpürdü yoğun bi köpük üstünü kapladı kesin sonuç weriyormu acaba bu oda belli diill kısmet bakıaz ay sonu :44:
inşallah hepimiz hamile kalırızzz

inşallah öyle olur canım yaa bende cok ıstıyorum :) ne zaman ıdrar testi yapıcaksın ?

inşallah öyle olur canım yaa bende cok ıstıyorum :) ne zaman ıdrar testi yapıcaksın ?

canım benim beklenmeyen adet trhim 20-22 ekim ama bugün bi yapiyim dedim negatfffff offf beklicem tarihimi gelicekmi kırmızılar ??
we aşırı akıntılar başladı yumurtlama dönemindede oluyo sanırım akıntılar o zamanımda da olmuştu bi ara durdu şimdi yine başladı dünden beri derwam ediyo hem bi ıslaklık hissediyorum içimde bakalım neler olucakk senin nezaman bat ın??

slm kızlar ben bunu gecen ay denemiştim ve hiç ama hiç köpürmemişti..azcık köpük bile yoktu ..
az önce denedim 1 cm kalınlıgında bardagın üstü köpük doldu ama fosur fosurda olmadı.yani bardaktan taşacak gibi olmadı.idrarımı tuvalete boşalttıgımda bardagın heryeri köpüktü ama gecen ay olmamıştı.. garipsedim vallaaa.. bu ay hamileysem bu test dogru diycem... neden iki ay farklı oldu garip...
sizdende varmı bi kaç ay deneyen bunu.. hepsindede aynımıydı

Son düzenleme:
arkadaşlar be 24haftalık hamileyım hamile kalmadan çamaşır suyunuda kabartmatozunuda denedim ama yanıltıyor bazen köpük köpük kabardı bazen hiç kabarmadı hamile kaldıktan sonrada denedim arada kabardı bazende kabarmadı inanmayın derim

bencede inanmayın bu tarz seylere...

umut edıyoruz herseye bızde off allah yardımcımız olsun.

ben bugun de yaptım ve bugun kabarmadı kızlar... dün köpürdü bugun köpürmedi yediklerimize idrarın beklemesine su çok içip içmemeye göre bile dieşiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…