Kızlar ben bu testİ Önce kendİme yaptım baktım kabarmıyo sonrada eŞİme yaptırdım ve eŞİmİn kİ kabardı galİba kocam hamİle:)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay sen çok yaşa ne güldüm varya kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bu testİ Önce kendİme yaptım baktım kabarmıyo sonrada eŞİme yaptırdım ve eŞİmİn kİ kabardı galİba kocam hamİle:)))
Kızlar bu çamaşır suyunu bende yaptım saçma belki ama insan merakına yeniliyo maalesef.Taşıcak gibi oldu bide limon testi varmış galiba onuda yaptım:1rolleyes: oda dibe çöktü.şimdi bu iki hurafe teste göre hamileyim.ama bugün dayanamadım reglime 1 hafta var idrarda gebelik testi yaptım ona göre değilim :bbo:
pınar adetime 5 gün var demişsin hastalandınmı sonuç ne
canım idrarda gebelik testi bi hafta kala çıkmıyor ne yazık ki ,nşallah hamilesindir
yok canım olmadım,hamileyim :) herkese dua ediyorum inş.Allah herkesin gönlüne göre verir bir an önce bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
ama şunu da söylemeliyim hamilelik çooook zor...ağrılar ve bi taraftan psikoloji değişiyor çok gergin bişi oldum...