Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

arkadaşlar bende birşeyler yazmak istedim umutlarınızı kırmak istemem ama,inşaallah hamilesinizdir.ben bunu beş ay önce falan duymuştum karbon testiyle birlikte denedim hiç bir şey olmadı bu ay günüm geçmeden denedim ikiside köpürdü kesin hamileyim dedim çünkü öncesinde böyle birşey olmamıştı gerçekten günüm geçti ve birkaç kere test yaptım hepsi negatif...çok yıkıldım.test alıp deneyin derim ben

çok mu zor gidip test almak, ya da bi sağlık ocağında kan testi yaptırmak (ücretsiz)...bilimsel çalışmalarınızı daha faydalı işler üzerine yapsanız....

kimse kusura bakmasın ama bence çoook komik....

inanın zor değil zaten bu çamaşır suyunu deneyenlerin çoğu ben dahil bir çok kere idrar testi ve kan testi yaptırmıştır.merakımıza yenik düşüp yapıyoruz. ben açıkçası reglime 1 haftadan çok varken yapmıştım henüz idrarda ve kanda çıkmayacağını düşünerek yapmıştım.ayrıca herkezin elinin altında hemen ulaşabileceği bişey.siz komik bulabilirsiniz.ama bence sizin tavrınız daha komik.kendiniz denersiniz denemezsiniz sizin probleminiz.ben dahil bunu deneyen arkadaşları bu tarz bi yaklaşımla küçümseyemezsiniz.buraya yorum yazmak hakkı size bu hakkı vermez.mesela şöyle bir yorum yapsaydınız 'arkadaşlar inanmayın böyle şeylere 'vs... şeklinde bir yorum daha güzel olurdu bence.yada düşüncenizi hiç yazmasaydınız.hem böylece fikirlerinizi daha faydaları işlere saklamış olurdunuz amacım sizi kırmak değil buna cevap yazsanızda size geri cevap yazmıycam çünkü amacım tartışmak ve konuyu uzatmakda değil. istedikden sonra eleştirilecek çok şey bulunur inanın.ama kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok.

Son düzenleme:
gerçekden öyle bunu yasamayan anlamaz ewet saçma gelio insana. en kötüsüde komik gelio size göre ama aslında acınacak haldeyiz. psikolojimiz o kadar bozulmus ki camasır suyundan bile medet umar hala gelmişiz. çünki o testi alıp tek çizgiyi görünce insanın dünyası basına yıkıyo

ben adatim bittikden hemen sonra yaptım ne karbonat nede çamasır suyu hiçmi hiç köpürmedi. şimdi adetime bir gün var siddtli bi ağrı çekiyorum ama henüz olmadım. merakıma yenik düsüp yaptım çamasır suyu tastı adeta. ama karbonat o kadar kabarmadı. eğer adet olmazsam ve teste pozitif cıkarsa doğru demektir. merak edenler için sonunu yazarım. allahım inş vardır yarabbim.....

kesinlikle katılıyorum..ahhh biraz kendimizi serbest bırakabilsek,stres yapmasak belki de hemen hamiş kalacağız

ben de şimdiye kadar çamaşır suyu ile test yapardım hiç köpürmezdi bu ay hem çamaşır suyu hem kabartma tozu kabardı eskiden karbonatla kabartma tozu ile yaptığım testlerde 1 paket kabartma tozu bile aktarırdım hiç kabarmazdı yarın doktora gideceğim bulantı filan yok keşke hamile olsaydım

ii akşamlar kızlar...konuyu okuyunca bende yorum yapıyım istedim...Karbonat ve limonu duymuştum ama çamaşır suyunu yeni öğrendim :) 6 ay önce hamileyken yapmıştım karbonatı, kabarmıştı hemde nasıl, limon da dibe çökmüştü...Garanti olsun diye ablama da yaptırdım, onda kabarmamış ve limon yüzeyde kalmış...maalasef 6 haftalıkken düşük yaptım...Geçen ay bebek düşünmememize rağmen aklıma geldi karbonat testi gene yaptım ve bu sefer köpürmedi...Demekki doğruymuş dedim kendi kendime...Biz hala bebek düşünmüyoruz ama 2 hafta önce bi kaçak oldu :26: şimdi acaba diyorum...Dün karbonat testi yaptım köpürdü, idrarımda tortularda var...Şimdi okuyunca çamaşır suyunuda yaptım ama arkadaşların dediği gibi sodanın ilk açıldığındaki gibi köpürdü...O da döktükten 1-2 sn ye sonra bi fıss dedi bitti Belki ilk idrarda daha çok köpürüyodur... bakalım bi kaç gün daha bekleyeyim bi test alırım artık...

ya bende de öyle oldu konuyu duyunca hem komiğime giitti hemde yapmk istedim gebelik isteyen herkes hangi yöntm olrsa olsn hpsini yapıyo hç frk etmiyo. bende yaptım sadece üzeri köpüklendi ne olmuş oluyo şimdi adetime 10 gün var

canım ilk idrarda mı yaptın? Ben dün akşam üzeri yapmıştım dediğim gibi çok az kabardı ama bu sabah ilk idrara yaptım 2-3 sn ye sonra köpürdü hatta taştı...iiki klozetin üzerinde yapmışım yoksa yerler o biçim olacaktı ıyyyy ama genede testte 2. çizgiyi görmeden inanmam açıkcası...

yani bilmiyorum cnm :) yok bn ilk idrarla yapmadım. doğruluk oranı belki olabilir ama neden testte çıkmasın ozamn anlamadım cnm. işanlh hamilesindr tatlım...

arkadaşım idrarımda tortular var yazmışsın bu hamilelik belirtisimi acaba benimkide acayip tortuluda

yani bilmiyorum cnm :) yok bn ilk idrarla yapmadım. doğruluk oranı belki olabilir ama neden testte çıkmasın ozamn anlamadım cnm. işanlh hamilesindr tatlım...

inş. canım Rabbim isteyen herkese versin hayrlısıyla... Yani testte 2. çizgiyi görmeden bu testlere inanmam demek istedim :)

ben bu camasir suyunu dun yaptim kopurmedi bu sabahta test yaptim malesef negatif

hiç mi köpürmedi canım, bi de sabah idrarın mıydı? Bak şimdi köpürmedi diyince acaba demeye başladım...Göğüslerimde çok acıyo ki benim adetten önce hiç ağrımaz hep hamileliklerimde ağrı oldu...Bakalım hayırlısı...

arkadaşım idrarımda tortular var yazmışsın bu hamilelik belirtisimi acaba benimkide acayip tortuluda

hamilelik belirtisi olduğunu duymuştum canım ama enfeksiyon olduğunda da tortu olabiliyomuş... bi de bu tortular bikaç saatte dibe çöküyosa hamile değilmişsin, yok yüzeyde kalıyosa hamileymişsin bi de onu deneyelim Ne zamandır istiyosunuz canım? Rabbim en kısa zamanda versin inş. hepimizede...

ya geçen gün okudğmda çok gülmüştüm vallahi yok artık bile dedim..... ama bugün kendime hakim olamadım denedim bu testi henüz adet günüme 3 gün var ama çok aşırı köpürdü anlatamam yani arkadaşlar biz hamile kalmayı istedğimiz ssürece tüm yöntemleri deneyeceğiz mantığımıza yatsın yada yatmasın :86:

ayenn öle valla okudum çok komiğime gitti bu kdr olmaz dedim ama bnde senın gıbı kndımı tutamayıp denedim. hamile kalana kadr sacma da gelse komikte gelse yöntem ne olursa olsun fark etmiyo bugün sacma gelse yarın yapıyorz ne de olsa

ayenn öle valla okudum çok komiğime gitti bu kdr olmaz dedim ama bnde senın gıbı kndımı tutamayıp denedim. hamile kalana kadr sacma da gelse komikte gelse yöntem ne olursa olsun fark etmiyo bugün sacma gelse yarın yapıyorz ne de olsa

ewet arkadaşım senin BATa ne kadar kaldı inş. hamiş oluruz ve kucağımıza alırız bir an önce meleklerimizi....

kızlar şu klorakı sabah bnde denedim ama hiiç kabarmadı allahım kafayı yicez bebek için yapmaddmız kalmadı ama geçmişi okudumda bi bayan eşine yapmış we idrar kabarmış:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…