çok mu zor gidip test almak, ya da bi sağlık ocağında kan testi yaptırmak (ücretsiz)...bilimsel çalışmalarınızı daha faydalı işler üzerine yapsanız....
kimse kusura bakmasın ama bence çoook komik....
gerçekden öyle bunu yasamayan anlamaz ewet saçma gelio insana. En kötüsüde komik gelio size göre ama aslında acınacak haldeyiz. Psikolojimiz o kadar bozulmus ki camasır suyundan bile medet umar hala gelmişiz. çünki o testi alıp tek çizgiyi görünce insanın dünyası basına yıkıyo
ii akşamlar kızlar...konuyu okuyunca bende yorum yapıyım istedim...Karbonat ve limonu duymuştum ama çamaşır suyunu yeni öğrendim :) 6 ay önce hamileyken yapmıştım karbonatı, kabarmıştı hemde nasıl, limon da dibe çökmüştü...Garanti olsun diye ablama da yaptırdım, onda kabarmamış ve limon yüzeyde kalmış...maalasef 6 haftalıkken düşük yaptım...Geçen ay bebek düşünmememize rağmen aklıma geldi karbonat testi gene yaptım ve bu sefer köpürmedi...Demekki doğruymuş dedim kendi kendime...Biz hala bebek düşünmüyoruz ama 2 hafta önce bi kaçak oldu :26: şimdi acaba diyorum...Dün karbonat testi yaptım köpürdü, idrarımda tortularda var...Şimdi okuyunca çamaşır suyunuda yaptım ama arkadaşların dediği gibi sodanın ilk açıldığındaki gibi köpürdü...O da döktükten 1-2 sn ye sonra bi fıss dedi bittiBelki ilk idrarda daha çok köpürüyodur... bakalım bi kaç gün daha bekleyeyim bi test alırım artık...
ya bende de öyle oldu konuyu duyunca hem komiğime giitti hemde yapmk istedim gebelik isteyen herkes hangi yöntm olrsa olsn hpsini yapıyo hç frk etmiyo. bende yaptım sadece üzeri köpüklendi ne olmuş oluyo şimdi adetime 10 gün var
canım ilk idrarda mı yaptın? Ben dün akşam üzeri yapmıştım dediğim gibi çok az kabardı ama bu sabah ilk idrara yaptım 2-3 sn ye sonra köpürdü hatta taştı...iiki klozetin üzerinde yapmışım yoksa yerler o biçim olacaktı ıyyyyama genede testte 2. çizgiyi görmeden inanmam açıkcası...
ii akşamlar kızlar...konuyu okuyunca bende yorum yapıyım istedim...Karbonat ve limonu duymuştum ama çamaşır suyunu yeni öğrendim :) 6 ay önce hamileyken yapmıştım karbonatı, kabarmıştı hemde nasıl, limon da dibe çökmüştü...Garanti olsun diye ablama da yaptırdım, onda kabarmamış ve limon yüzeyde kalmış...maalasef 6 haftalıkken düşük yaptım...Geçen ay bebek düşünmememize rağmen aklıma geldi karbonat testi gene yaptım ve bu sefer köpürmedi...Demekki doğruymuş dedim kendi kendime...Biz hala bebek düşünmüyoruz ama 2 hafta önce bi kaçak oldu :26: şimdi acaba diyorum...Dün karbonat testi yaptım köpürdü, idrarımda tortularda var...Şimdi okuyunca çamaşır suyunuda yaptım ama arkadaşların dediği gibi sodanın ilk açıldığındaki gibi köpürdü...O da döktükten 1-2 sn ye sonra bi fıss dedi bittiBelki ilk idrarda daha çok köpürüyodur... bakalım bi kaç gün daha bekleyeyim bi test alırım artık...
yani bilmiyorum cnm :) yok bn ilk idrarla yapmadım. doğruluk oranı belki olabilir ama neden testte çıkmasın ozamn anlamadım cnm. işanlh hamilesindr tatlım...
ben bu camasir suyunu dun yaptim kopurmedi bu sabahta test yaptim malesef negatif
arkadaşım idrarımda tortular var yazmışsın bu hamilelik belirtisimi acaba benimkide acayip tortuluda
ya geçen gün okudğmda çok gülmüştüm vallahi yok artık bile dedim..... ama bugün kendime hakim olamadım denedim bu testi henüz adet günüme 3 gün var ama çok aşırı köpürdü anlatamam yaniarkadaşlar biz hamile kalmayı istedğimiz ssürece tüm yöntemleri deneyeceğiz mantığımıza yatsın yada yatmasın :86:
ya geçen gün okudğmda çok gülmüştüm vallahi yok artık bile dedim..... ama bugün kendime hakim olamadım denedim bu testi henüz adet günüme 3 gün var ama çok aşırı köpürdü anlatamam yaniarkadaşlar biz hamile kalmayı istedğimiz ssürece tüm yöntemleri deneyeceğiz mantığımıza yatsın yada yatmasın :86:
ayenn öle valla okudum çok komiğime gitti bu kdr olmaz dedim ama bnde senın gıbı kndımı tutamayıp denedim. hamile kalana kadr sacma da gelse komikte gelse yöntem ne olursa olsun fark etmiyo bugün sacma gelse yarın yapıyorz ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?