Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

kaydirigubbakcemile3kıslarrr aslında cidden çok saçma.karbonatı da saçma buluyorum ama sırff merakımdan yapmadan duramadım:roflol:köpür köpür oldu vallah :roflol:
hiç ihtimal vermiyorum zaten...adete daha ohooo 10 gün var:icecream:

okuyunca komik geliyor ama ben de denedim.
korunmayı bırakmış olmasak da dünkü baş dönmesi ve bulantılar, halsizlik nedeniyle
acaba? sorusu takıldı aklıma
hala şişlik devam ediyor
bahsettiğiniz testi yaptım
bardağa soda doldurunca içinde kabarcıklar olur ya
onun gibi birşey oldu
sadece denedim ama
yorum yapamıyorum.

sırnaşık şey sırnaşık şey Denemeye devam edin bakalım yakında ne tür testler daha çıkıcakkaydirigubbakcemile3

kıslar adetim 10gün oldu gecikeli çamaşır suyunu denedim köpürdü test yapmadım bugün doktordan randevu aldım 3e hamileyim kesin dedim ama simdi bı leke gelmiş :( hastalanacamı ne negatif çıkar diye korkuyorum:gitme:

ben camasir suyu kullanmiyor yoksa denerdim zaten burdaki bütün tüyolari denedim bi bu kalmisti zemuszemus

Kıslar adetım 10gn geckmştı test yapmadn direk doktora gıdeyım kan testi yaptırayım dedım ama randevu saati geldi giderken hastalandım:( hamiş degilmişim testte fos cıktı ümitlenmiştim 10gün geçikince hormon testi yaptı doktor çok kötü bi sonuç yok dedi neden hamiş kalamıyorum o zaman:(:gitme:

ben birşiey sorucam üstüne görme olayını yaşayan varmı aranızda
nasıl bişi bilgi verirseiniz sevinicemm:kedi:

selam kızlar bende az önce kabartma tozuyla denedim bu idrar testini gerçektende kabardı köpüklendi şaşırdım şimdi iki arada kaldım
eşimede denicem bakalım az öncede çok çay içtim ondan kabarmasın bide:)

yok kızlar bunların geçerli bir payı yok 2 ay önce mideme giren bir kasılma ile sabahtan akşama kadar istifra ettim eşim ve diğerleri kesin hamilesin dediler ve beni o psikolojiye soktular ama tuhaf gebelikle ilgili herşeyi yaşıyorum bir yandanda acildeki doktorun verdiği ilacı içiyorum ama kendimde terddütlüyüm çünkü adetimde geçmişti neyse kabartma tozumu dersiniz karbonatmı dersiniz idrarı kaynatmamı ne geliyorsa aklınıza hepsini yaptım kabartma tozu fosur fosur kabardı aaa dedim sonra ablama yaptırdım aynen fosur fosur ablam bekar imkansız sonra karbonatla yaptım yine fosur fosur emin olmak için eşime yaptırdım onunki hepten fosurdadı diğerleride aynı işte sonuç idrar testi ve tek çizgi.aslında ben mide fesadı geçirmişim ama biz gebeliğe yormuşuz.

merhaba arkadaşlar merak ettim ve denedim çamaşır suyu ile
ama hiç kabarmadı sadece çok az belli belirsiz köpük oluştu
bu nedir şimdi?bencede çizgileri beklemek daha bi heyecan verici

kızlar bende yaptım benımkıde kabardııııı camasır suyunu dokunce bıraz bekledım bır geldım bardagın dınıne bırseyler cokmus baya bakalım 6 gunum kaldı bellı olurrrrr

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım forumları okuyorum sürekli. Şu yemek sodası muhabbetini çok öncelerde bende duymuştum arkadaşlar şöyle söyleyeyim kızıma hamile kaldığımda denedim 5 yıl önce evet oldu. Sodayı dökünce bekliyorsunuz birşey yok bir anca foşşş diye kabarıp üzeri bembeyaz oluyor o zaman evet hamileydim. Şimdi aslında 2. çocuk aklımda yoktu ama bu ay olma ihtimali var daha önceki şüphelerimde de denedim bir şey olmadı.Az önce denedim foşurdadı yaa. Bilemiyorum biraz sanki varmış gibi geliyor emin olamıyorum.Adetime 1 hafta var henüz bakalım varsa eğer yazacağım hepinizi aydınlatacağım arkadaşlar ama tabikide batıl inanç denk gelmişte olabilir bakalım herşeyin hayırlısı

bugün burayı okudum sırf meraktan denedim köpürdü
ama benim beklentim yok
boşverin bence kızlar

Back