Çamaşır suyu ile hamilelik testi?

ben hamile olmadan önce de denedim çamaşır suyunu köpürmemişti, şu an hamile olduğumu düşünüyorum 5 günüm var adetime bakalım. ama bugün çamaşır suyu testi yaptım köpürdü hatta bardaktan taştı :) çok heyecanlandım inş. boşa çıkmaz sevincim

kızlar bir arkadaşım karbonatla yapmış dün,epeyce bir köpürmüş...sabah kan tahlili yaptırdı, 14.30 da sonucu alacak..bakalım gerçekten hamileyse yazarım..laboratuvar teknisyeni bir tanıdıkları varmış,ona sormuş böyle birşey var mı? bilimsel geçerliliği var mı diye...o da evet demiş,hamilelikte idrarla karbonat köpürür..hatta bizde bu yöntemi sıklıkla kullanırız demiş..gerçi bende hamileyim ama hiç denemedim..bi bakiyim mutfakta karbonat var mı? kabartma tozu olur mu acep??

Kızlar bu çamaşır suyunu bende yaptım saçma belki ama insan merakına yeniliyo maalesef.Taşıcak gibi oldu bide limon testi varmış galiba onuda yaptım:1rolleyes: oda dibe çöktü.şimdi bu iki hurafe teste göre hamileyim.ama bugün dayanamadım reglime 1 hafta var idrarda gebelik testi yaptım ona göre değilim :bbo:

canım idrarda gebelik testi bi hafta kala çıkmıyor ne yazık ki ,nşallah hamilesindir

pınar adetime 5 gün var demişsin hastalandınmı sonuç ne

yok canım olmadım,hamileyim :) herkese dua ediyorum inş.Allah herkesin gönlüne göre verir bir an önce bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.
ama şunu da söylemeliyim hamilelik çooook zor...ağrılar ve bi taraftan psikoloji değişiyor çok gergin bişi oldum...

cnm cok tebrikler allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin

ıyı aksamlar kızlarr ben gecen ay bende denedımm kopurdu ama sonuc negatıff bence ınanmayınn ...........

yuh artık o kadar da değil
çamaşırla gebelik testi mi olur yaa
idrar beyazlamaz mı peki?kaydirigubbakcemile3

yaptımmm ama çok az köpürdü yarım parmak bile değil yani bi arkadaş demiş ya burda maden suyu gibi köpürdü okadaarcık
anlamadıgım köpürüncemi hamilesin köpürmeyincemi yada çok köpürüncemi az köpürüncemi

kızlar boşuna denemeyin bu yöntemleri hepsi boş en iyisi test ben hamile olduğumda karbonatı deniyim dedimm hiçbişye olmadı hamileydim ama köpürmedi yani

kızlar bende yaptım hiç köpürmedi,ama rengi koyulaştı birden,herkesin mi öyle oldu acaba,adetim bugün itibiryle 1 gün geçti,şu halime gülüyüm mü ağlayım mı bilmiyorum çamaşır suyundan sonuç bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…