Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba yeni girdim buraya hepinize merhaba nur testleri denedinmi yazarsan memnun oluruz
selam kızlar nur senin dedigin testleri yaptım kabartma tozu hic kabarmadı dibe coktu camasır suyunu denedim 1kapak doktum hic kabarmadı ikinci kapagı doktum az kabardı 3 ve 4derken daha cok kabardı yni anlayacagın camasır suyunu nekadar cok dokersen okadar kabarıyor ben bunun dogru olacagına pek ihtimal vermedim cunku kimi idrar cok asitli kimisi az asitlidir buda icilen sudan kaynaklanıyor bence asit oranı daha fazla olan idrarda kabarma oluyor digerinde olmuyor benim yorumum bu sizlerinde yorumunu merakla bekliyorum.CADIARZU
ay bende geciktim ya acaba hamilemyim şüpelendim sizde okuyunca denesemmi bi test yapmadanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
münevver dene bacım denemekten zarar gelmez ama kendimizi fazla kaptırmayalımyinede içimizde acba olsun en güzeli kan testi ben bu ay 17 gün geciktim uzun hikaye gelsin adet getirici ilaç kullandım ilk hafta gelmedi dktr gttim ultrason muayne falan yok dedi yumurtaların çok iyi denemeye devam dedi ben de oyüzden ümidimi kaybetmedim :teytey:
yok tatlım ya benim sorunum başka uzun hikaye :teselli:
nursegi ya sen kabartma tozuyla yaptın da hiç mi kabarmadı böyle limonlu soda yaparsında kabarırya benimkisi öyle ?
yarın sabahtan bi test alcam evde denicem bakalım buraya yazarım sonucu eğer hamile değilsem fos çıktı demektir bu kocakarı laflarıkaydirigubbakcemile