- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
Benim eşim istemiyor canım bu ay adetimden 9 gün sonra bir kaza oldu bir ümit bekliyorum işte adet olursam unutucam yeniden bebek mevzunuBak adetin bitince Termometre ile vücut ölçümü yap.bak öyle hamile kalan da var.bende adet olursam yapıcam inşallah gerek kalmaz ama
Nasıl yani anlamadım. Ne kazası bildiğimiz kazamiBenim eşim istemiyor canım bu ay adetimden 9 gün sonra bir kaza oldu bir ümit bekliyorum işte adet olursam unutucam yeniden bebek mevzunu
Korunma kazası:))Nasıl yani anlamadım. Ne kazası bildiğimiz kazami
Hii esin istemiyo bi süre yapmayacaksiniz doğrumu hakkınızda hayırlısı olsun bari.Korunma kazası:))
Evet eşim hiiiiiç istemiyor bebek konusu kapandı diyor hamile kalsam ne yapar onu da bilmiyorum ama açıkcası çok umursayacağımıda sanmıyorum kendi bilir, 2 yaşında bir kızımız var ben ikinciyi istiyorumHii esin istemiyo bi süre yapmayacaksiniz doğrumu hakkınızda hayırlısı olsun bari.
Ayyy çok güldüüüüümmmmarkadaşlar biraz önce forumda konuyu okuyunca yaptım:)6 aylık hamileyim KÖPÜRMEDİ.Eşime yaptırdım KÖPÜRDÜ.
hamilelik ilk aylarinda sonuc veriyormus ustlerde yaziyor baska yerlerdede okudum sonraki aylarda bir deger varmis o dusuyormus buyuzden cikmiyormus erkeklerde o adini unuttugum deger fazlaymis oyuzden kopuyoremus ha tabiki tibbi bir bilgi degil ama 2 aylik gebelikten sonra kabarma olmuyormusarkadaşlar biraz önce forumda konuyu okuyunca yaptım:)6 aylık hamileyim KÖPÜRMEDİ.Eşime yaptırdım KÖPÜRDÜ.
yani tam netlesmedi :)konu netleşmiş oldu.
hamilelik ilk aylarinda sonuc veriyormus ustlerde yaziyor baska yerlerdede okudum sonraki aylarda bir deger varmis o dusuyormus buyuzden cikmiyormus erkeklerde o adini unuttugum deger fazlaymis oyuzden kopuyoremus ha tabiki tibbi bir bilgi degil ama 2 aylik gebelikten sonra kabarma olmuyormus
yani tam netlesmedi :)
aynen fala ınanma falsızda kalma hesabı :)O zaman şunu anlarım ben.ŞArtlara durumlara göre vs vs köpürüyor köpürmüyor diye bir karmaşa yaratıyorsa.Kimse uğraşıp kendini kandırıp üzülmesin kan testi yaptırsın
Bende denedim hem camasir suyu hem karbonat ikiside kabardi daha gunume 9 gun var yaaa insallah pozitiftir...kızlar ben de yeni üyeyim birileri benimle konuşsun ne oluuur..ben de karbonatı denedim köpürdü..pek güvenmemek lazım ya..
bende birazdan denicem ama eğer hamile kaldıysam 1 hafta önce kalmışımdır.yinede sonuç verirmi.peki ne kada çamaşır suyu ölçek olarak bişi söylermisiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?