Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım holde olan boşluğa koy kesinlikle..
Ve yukarıda resimleri olan dolaplar gibi değilde.. Normal mutfak dolapları portmantolar yapan mobilyaclara o boşluğa tavana kadar 2 kapaklı bir gömme dolap yaptır.. Alt kısmı makienin yüksekliğinde olur üstüne de tavana kadar istediğin kadar raf yaptırırsın...
üste yapılacak dolap kapağından makinenin önüne de yaptırabilirsin, yanlız tek kapaktansa 2 kapak daha kullanışlı oluyor, dayımın evinden biliyorum
çamaşır makinesi açıkta durursa gelen çocuklar için çok güzel bir oyuncak haline dönüşüyor maalesef, kaşla göz arasında bütün düğmelerine basıyorlar kafamçokkarıştı o yüzden araya koyacaksanız önünü mutlaka kapatın
Hiçbir zorluk lmaz hayatım... ZAten menteşeleri o kadar büyük olmuyor ki dolapların....
Mutfak dolabı gibi düşün.... İncecik menteşeleri var...
terem benim mutfakta yerim var koymaya ama böyle bir fırsatım varken hole koymak gibi oraya koyim dedim banyomda yer yok ve eğer holde yerin varsa oraya koy çünkü banyoda duş alırken buhar oluyo banyo ve ne kadar kapalı olursa olsun ilerleyen zamanlarda makinayı etkiliyor kafanı karıştırmak gibi olmasın ama banyoya koyma derim yerimde olsa banyoya koymazdım eğer her banyodan sonra silerim buharı dersen ona bişey diyemem dolap güzelmiş fikrin için tşk ederim sana teremcimmopuyorumnanaktan
bu arada aklıma bişey takıldı canım..
acaba makineyi koyacağın yerde,makine için su tesisatı var mı??
canım saolasın fikrin için çiçeem ama holde yer yok ve benm ebeyn banyom war orası misafir banyom olacak ilerde çocuklar olunca kullanıcam ya misafir geldiğinde..duşakabinden de engeller buharı sanırım baş edebilirimmopuyorumnanaktan