Çamaşır makinesi haftada kaç kez çalıştırıyorsunuz?

Buffalosos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
14.183
37.998
Ya kızlar çok bocalıyorum bu aralar hayatımda öyle ev işini yoğun yapan çamaşır yıkayan biri değildim biriktirip atıyordum haftada bir
Eşim gecede 2-3 tişört değiştiriyor ki zaten her gün kıyafet değiştiriyor sepete atıyor ona bisey demiyorum da normali ama her gece bir yığın tişört oluyor değiştirdiği
İki güne bir makine açıyorum
Sizde durumlar ne, bi de takıntı oluştu kirli sepeti dolu olunda tansiyonum çıkıyor

Benim dolap içi kirli sepetim var dolu olduhunu çok görmediğim için takmıyorum.
Ama en az 4 makina net çamaşır yıkıyorum her hafta.
Perdeler falan yukanacagi zaman 7-8 oluyor ama ayda bir işte.

Her gün 2 kez çalışıyor 3 de oldugu oluyor 2 çocukla bu sekilde ama şu var ben hiç biriktirmem az da olsa yıkarım.

Açıklar koyular haftada 1. Beyazlar ve havlular da 10 gün 2 hafta arası birikiyor bizde. Bide nevresim vs haftada 3 felan. Simdi düşündüm de baya fazla esyam var sanırım sıra gelmiyo biriktikce yikadigimdan

Merhaba hanımlar, bu sweatlerin altında yakasında beyaz tişört varmış gibi şeritler oluyor ya diğer bir çamaşırdan renk almış onu nasıl geçirebilirim? leke çıkarıcılardan sıkıp tekrar yıkasam çıkar mı? Ya da ne önerirsiniz?

Ben çamaşır sepetini boş görmeyi sevenlerdenim bi de ikizlerim var her gün çalışıyo makina bazen günde iki kez bile çalıştığı oluyo çünkü bu yaz tuvalet eğitimi verdim ara sıra oyuna daldıklarında kaçırıyorlar :) sürekli çalış makina çalış

Ben çocuk yokken haftada 1 yada 2 kez yıkardım. 10 kg'lık makine. Çocuktan sonra günde 3 kez bile çalıştığı oluyor. Her yere kusuyor.
Eşin günde 2-3 tişört değiştiriyorsa 15 dk lık programa atsan yetmez mi? Ben 2 3 parça varsa ve kıyafetlerin lekesi yoksa öyle yapıyorum.

Benim eşimde de bu sorun var her gün çamaşır yıkıyorum bazen günde 2 oluyor. Havluları tek kullanımlık gibi görüp kurulayıp sepete veya yere atar. Eşyalar da o şekilde sıcakladı diyelim üstündekileri yere atar daha inceleri giyer. O yüzden çamaşır makinesinin canına okuyoruz sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…