çamaşır makinemin içi çok pis kokuyor! yardım lütfen

bengunebakan

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
27
0
286
Ankara
arkadaşlar çamaşır mekinemin içi çok pis kokuyor ve bu koku yıknanan çamaşırlara da siniyor. deterjanımı değiştirdim fayda yok, bardak bardak yumuşatıcı koydum yine faydası yok:((

Hmm giderini kontrol ettin mi makinenin, belki orda kir vs. birimistir, ihmale gelmez tamamen tıkanırsa sadece koku olma sorunun. Bizim makineden ses geliyodu giderinin (biziminde on kapagın altında hemen- kırlı suyun suzulup atıldıgı yer ) oldugu yerden tel toka, bozuk para cıkmıstı.

aynı sorunu bende yaşıyodum... dediğin gibi deterjanı değiştirdim bardak bardak yumuşatıcı bilmem daha neler...............olmuyo bi türlü o pis koku geçmedi....bende servis çağırdım meğersem lastiğin altı küflenmiş ve koku ondanmış onu değiştirdide geçti ıslak falan bırakınca oluyomuş şimdi yok ama muhtemelen ondandır sen bir servis çağırda baktır

çamaşırlar yıkanıp içinden alındıktan sonra kapağını açık bırakıp bir gün falan bekletiyorum ben kuruması için makinanın içinin yoksa rutubet kötü koku yapıyor

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için:) yarım litre çamaşır suyuyla makineyi boş çalıştırmak sorunu çözdü nihayet..:):lepi::lepi::lepi:

Benimde makinem arçelik daha alalı 4 ay oldu iğrenç kokuyor tüm bulaşıklarım. Temizleyip koymama rağmen kimi zamanda hiç temizlenmeden çıkıyor. 2 kere makine temizleyicisiyle yıkadım boş. Koku koydum. Calgonit tablet koyuyorum yine de berbat :(

Ne yapsam bu boruları değiştirmek için tesisatçı mı çağırsam yoksa servisini mi?
Üstelik dairem sıfır ilk biz oturduk 4 ay önce ya :(

arkadaşlar makinemden çok kötü kokular gelıyordu ,hatta çamasırlarda bazen sürtünme lekeleri vardı çözümü makinenizin deterjan bölümünü ve deterjan tavan bölümünü ben görünce şok oldum :) kapağı actıktan sonra kazan lastık aralarını ıyıce silin silin tertemiz olana kadar...ben diş fırçası ve sarı bezle hallettim :) sonrası en uzun en kirli beyazlar için kullandıgınız programa çamasır suyu veya domestos koyarak boş şekilde çalıştırın sonrası misss misss ben sıkıntımı giderdim gidermek isteyenede çaresini sölemek istedim şimdiden kolay gelsin ...:21:

arkadaşlar makinemden çok kötü kokular gelıyordu ,hatta çamasırlarda bazen sürtünme lekeleri vardı çözümü makinenizin deterjan bölümünü ve deterjan tavan bölümünü ben görünce şok oldum :) kapağı actıktan sonra kazan lastık aralarını ıyıce silin silin tertemiz olana kadar...ben diş fırçası ve sarı bezle hallettim :) sonrası en uzun en kirli beyazlar için kullandıgınız programa çamasır suyu veya domestos koyarak boş şekilde çalıştırın sonrası misss misss ben sıkıntımı giderdim gidermek isteyenede çaresini sölemek istedim şimdiden kolay gelsin ...:21:

benim makinanında lastiğin arası simsiyah olmuş artık yer etmiş... sil sil çıkmıyo çok gıcık... bu dediğini denicem...

Back