Çamaşır makınem delırttı

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.808
1.742
39
9 yıllık makine... Örnek verıyorum 90 dk yıkıyorum son durulamada baktım köpüklü. Program bıtınce bıda kısa programı çalıştırıyorum ıcı köpüklü oluyor çok olmasada. Ve koku sorunu basladı. Gıttım quın shine diye servıscılerın sattıgı kazan temızlıgı ilacı aldım. Temız yaptı koku gitti ama önce çok sevındım ancak bugün 90 dk yıkayıp tekrar kısa program çalıştırdım yıne köpük ya esımde dıyorkı olacak o kadar çok degıl köpük ama hıc kalmaması gerekmezmi. Ne yapmalıyım bakın ekledım bu ıkıncı program yani 90 dk bıttı tekrar calıstırdım bu şekilde. Bu normal mi yani bıdaha calıstırınca hıc köpük olmaması gerekmezmı deterjanıda yarım olcelten az attım yıne yok olmuyor

Eklentiler

• IMG20231201020601~2.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu durum deterjan kaynaklı olabilir. Benim makinamda da bebeğim için kullandığım deterjan böyle yapıyor normal deterjanda bişey yok.

en altta köşede bı kapaklı bölüm var makınenın ön tarafında orayı temizlemeyi denedin mi? koku için bide sıvı deterjan kullan bakalım bu kadar köpürmemeli normalde

Benim makinemde olmuştu, makinenin altta bir tahliye kapağı olur orayı açıp temizleyin. İçine benim kayıp olarak aradığım garip şeyler sıkışmış tıkanmış. Orayı temizleyince çözüldü sorun

Merhaba. Yıkadığınız programda tek durulama yapıyor olabilir takip edin. Ek olarak açtığınızda kısa program açmayın. Durulama programı açın. Deterjanlar aşırı köpürüyor biraz miktar azaltabilirsiniz.
Bir süredir çamaşır sodası ve sıvı arap sabunuyla çamaşır yıkıyorum hiç böyle sorunlarım kalmadı.

Lekeler çıkıyomu

Ben de normalde bir kapak sıvı deterjan kullanıyordum, aynı köpürmelerden bende de oluyordu :)
Deterjan miktarını azaltınca sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…