- Konu Sahibi pamuksekeri
-
arkadaşlar öncelikle merhaba diyorum,ben de çamaşır kurutma mak. almayı düşünüyorum,gerçi daha modeline bile karar veremedim ama aklıma takılan bişey oldu umarım bi cevaplayan çıkar,şimdi bazı tişörtlerimin kullanma etiketinde tamburlu kurutma yapılamaz diyor( şekil olarak da karenin içinde bir yuvarlak var ve üzerinde çarpı işareti var) peki bu tamburlu demek kurutma makinesi mi oluyo acaba arkadaşlar bilen varsa lütfen cevap yazsın,şimdiden teşekkürler.....
ya bende çok istedim şimdi zaten aklımda vardı ama yorumları okuyunca kesin kararımı verdim hem zaten mutfakta fırın koyulan yer boş bende oraya koyarım böyle bi taşla 2 kuş.ya ama bunların fiyatları çok yüksek değilmi arkadaşlar.kampanya yapan beyaz eşya firmaları var şu dönemlerde araştıran varmı??
benim var ama sadece kisin kullaniyorum cunku camasirlar hem kuculuyor hem cok yipraniyor, orjinal renklerini kaybediyorlar, esimin gomleklerini fln asla atmiyorum zaten
arkadaşlar bende çamaşır kurutma makinası almaya karar verdim internetten biraz araştım
sonunda şuanda fiyatı indirimde ve kampanyada olduğu için arçelik aldım 1 haftadır kullanıyorum
harika bişey çok rahatlık birde toz haznesinden çıkan tozları görünce şaştım
canım düşmez diye düşünüyorum ben şuan makinamın üstünde kullanmıyorum ama servise sormuştum isterseniz araya aparat koyup kullanabilirsiniz istersenizde aparatsız demiştiinşallah ,inşallah :))
benim soruma cevap verecek kimse yok mu?
düşme ihtimali olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?