Hangi modelini?Ben 3.5 senedir bosch kullanıyorum. Memnunum.
Zaten toz da sıvı deterjan ve yumuşatıcı kullaniyorum aynı değişen bişey yokToz deterjan ve yumuşatıcı kullanın. Bosch ve Siemens zaten aynı.
Ben bilmiyordum aynı olduklarını anlamam zaten pek makinelerdenBosch ve Siemens aynı fabrikadır. Siemens bir üst segment oluyor boscha göre...
Bende deterjan olarak persil yumuşatıcı olarak vernel kullanıyorum ama hiç güzel kokmuyor camasirlarimBenim de ayni sorun vardı.buranin suyu çok kireçli ve sanırım makina suyu fazla çekmiyor.o yüzden deterjan ve Yumoş kalıyordu hep.sıvı deterjana geçtim.mis gibi kokuyor çamaşırlarım.persil kullanıyorum bu arada
Ben bilmiyordum aynı olduklarını anlamam zaten pek makinelerden
Home professional serie 6 / a+++ 7 kg -1200 devirHangi modelini?
Sıvı deterjanı nasıl kullanıyorsunuz? Anlatırsanız yardımcı olurum. Çünkü sıvı deterjan yüzde 90 yanlış kullanılıyor. Bu yüzden hiçbir işe yaramıyor.Makinem daha yeni zaten servis çağırdım bir sorun yok dedi bu arada makinem beko hiç memnun değilim
Mieleyi hiç duymadım ama pahalı birazBütçeniz varsa miele bakın...
Onun dışında Marka olarak Siemens-Bosch grubu iyi ama çamaşır makinesinde Samsung daha teknolojik oluyor.
Fazla sürmez 5-6 yıl sonra değiştiririm diyorsanız Arçelik de olabilir. Yerli sermaye ama son yıllarda Arçelik de gelişti.
Sıvı deterjanı deterjan gözüne koyuyorum 40 ° de yıkıyorum biraz da çamaşırların üstüne döküyorumSıvı deterjanı nasıl kullanıyorsunuz? Anlatırsanız yardımcı olurum. Çünkü sıvı deterjan yüzde 90 yanlış kullanılıyor. Bu yüzden hiçbir işe yaramıyor.
Bende deterjan olarak persil yumuşatıcı olarak vernel kullanıyorum ama hiç güzel kokmuyor camasirlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?