Çamaşır konusu

haha çok komik ne alaka öğretmenliğimle bu konunun ? Ben de sok oldum şuan kpss çalışmasına rağmen cümlede anlam çıkaramayan biri olmanıza. Her konumda bi tane çıkıyor sizin gibi mesleğime dil uzatan. He he

tesekkur ederim yorumunuz için. Oğuz Tan in bütün kitaplarını sipariş edeceğim şimdi. İnşallah işe yarar. Bu hafta burda okuduğum yorumlardan inanılmaz motive oldum ama iş uygulamaya gelince tıkandım kaldım. İlerletemedim. Halbuki okuyup karar alınca çok kolay geliyodu bana.

evet anormal derecede akintim ve kokum oluyor bana gore. Esim çok pis olduğum zamanlarda bile sabun kokuyorsun der ama beni sevdiğinden diye düşünüyorum. Ben ciddi ciddi hasta hissediyorum kendimi

Hani siz eğitimcisiniz ya ve bahsettiğim ders kitaplarında yazan bir konu oldugu için şaşırdım. Daha bilinçli olmanızı beklerdim çünkü bende öğretmen diyince akan sular durur ama bakıyorum siz öyle değilsiniz gerek üslup gerek saldırganlık.Konudan çıkardığım anlam sizin suları tüketmede 1 numara oluşunuz ve yorumuma verdiğiniz cevapla da öğrendiğim üslubunuz. Gayet güzel okugumu anlıyorum merak etmeyin. Bir sağlıkçı olarak tavsiyem bir kez bakkala gidene kadar giydiğiniz kıyafet kirlendiğine göre vücudunuzda normal olmayan kokular ve sıvılar var onun için hastaneye. Ayrıyeten saldırganlığınız ve takıntılarınız için psikoloğa gitmeniz.
Şuna da çok güldüm 'He he' nedir ya

aslında tam olarak şöyle düşünüyorum.genital bölgem pis, o iç çamaşırımı kirletiyor. İç çamaşırımdan çıkan mikroplar tatta geçiyor. Mini etek giydiğimde evde o kadar sık değiştirmiyorum aslında. Yani mini eteği 3 gün falan giyiyorum. Sanki o kirlenmiyormuş gibi.

Evet baya mantık hatası var davranislarimda. İnşallah halledeceğim. Kafama koydum. Omur biter de çamaşır bulaşık bitmez.

Sevgili Lorentz,

Emin ol buradaki yorumların çoğu sana yardımcı olmak istiyor.

Sana tavsiyem kıyafetleri kafanda kodlaman.

işe giderken giyilen pantolon ve etek 2 3 kez giyilebilir. Leke olmadıysa ve çok kırışmadıysa, temizdir. Ancak üst grup zaten 1 sefer gidilmelidir. Ancak klasik giyiniyorsanız, ceketletinizi askıya asıp havalandırdıktan sonra muhafaza edersiniz.

Ev kıyafetini ise işten eve geldikten sonra giy ve sadece evde üstünde olsun. Zaten hergün duş alıyorsun, bu demek oluyor ki eve gelip ev kıyafetini giyeceğin zaman vücudun hergün aynı kirlilikte oluyor.

Evdesin dışarı çıkman gerekti. Kısa zamanlı çıkacaksan üst grubu 2 3 kere giyebilirsin. Çıktın ekmek aldın geldin. Altınada eşofman. En fazla üstünde yarım saat duracak. Katlayıp dolabına koyabilirsin. Uzun zamanlı çıkacaksan kot+bluz vs .kot yeniden giyilir ama üst grup 1 seferlik yine.

Dışarı çıktın işin bitti eve geldin. Dışarı kıyafetini çıkarıp ev kıyafetini tekrar giyebilirsin. Ev kıyafeti 2 gün giyiyorum ben. Akşam duşunu alıp pijamaları giyersin. Sabaha kadar vücudun bile kirlenmez.
Sonra yeniden iş kıyafeti... Dışarı için 1 tane eşofmanın var, o kadar az yıkıyorum ki. Markete gittim geldim 1 saat üstümde duruyor. Dışarda parkta bahçede otursam da kirlense atıp yıkarım. Ama zaten evde dışarı eşofmanımla durmuyorum. Haliyle dışarıdan pisliği eve gelmiyor.

Ev çorabını da 2 gün, ayakkabı içinde kullanmadıysanız giyebilirsiniz. Çorap ayakkabıya girerse yeniden giyilmez. Ama zaten eve gelince ayaklarımızı yıkıyoruz, ardından temiz çorap evde giyiliyor. Kapalı terlik kullanıyorsanız açığa geçin. O çorabı giymeden ayaklarınızı yıkarsanız 2.gün sonuna kadar temiz kalabilir. Çünkü evinizde zaten temiz.

Çok uzun yazdım, alışkanlıklardan aniden kurtulamazsınız ancak azaltabilirsiniz .

evet anormal derecede akintim ve kokum oluyor bana gore. Esim çok pis olduğum zamanlarda bile sabun kokuyorsun der ama beni sevdiğinden diye düşünüyorum. Ben ciddi ciddi hasta hissediyorum kendimi
Iide cnm vajina pis degildir..o akintida gerekli birsey.. kuru bi vajina cok kotu olurdu..bazilari sabunlar sampuanlar taa icine kdr.. yapmayin oranin belli bi ph degeri var.. bu bozulursa duzeltmesi uzun zmn alabilir.

O zaman tayt giymeyin. Ciddiyim. Vücudunuzu sarmayan salaş tamamen pamuklu bir eşofman giyin. Çamaşırınızı da pamuklu tercih edin. Özel bölge temizliğine dikkat eder, wc sonrası nemli bırakmazsanız rahatsız olmazsınız .

eşiniz sizi her koşulda seviyor ya asıl mutluluk bu işte.çok çamaşır yıkamak değil o düzelir.mutluluklar

Ne zamandır temizlik takıntın var? Travmatik bir olay yasadin mi vajinanın kirli olduğunu dusundurecek?

banladım geri geldim hala bu konu sürüyor top olmuş yokluğumda .devam konuyaaaa bayıldım

Ne zamandır temizlik takıntın var? Travmatik bir olay yasadin mi vajinanın kirli olduğunu dusundurecek?

var evet travmam adet görmem. Adet oldum orta 2. Sınıftım. Sonra bez koydum. O bez koktu böyle çok kötü oldu. Pet falan bilmiyordum o zaman. Sonra sabunladim şu hacisakirin sabunuyla. Adetim bitene kadar sabunladım her tuvalete girdiğimde. Sonra mantar oldum. Çok utandım o zaman. Doktora canım burnuma gelince gittim. 1 hafta etlerim soyuldu, ben yoldum o kaşındı falan. Sonunda anneme söyledim apar topar gittik doktora. Asla göstermem diye korka korka gittim. Sonra doktor bi hap verdi sadece ve dedi ki " evlendiğin zaman iliskiye girdiğinde de mantar olacaksın " ve ben vajinusmus oldum. O pis algısı boyle kaldı yapıştı. Tek sorunum bu.

Evlendim ama hic mantar olmadim. 1 sene vajinusmusla uğraştım neredeyse.

Ben çıplak da yatsam çoraplarımı giyerim
Ahaha belki gece uyandığımda falan çıkarsam olur, kötünün iyisi işte.

yazınız favorim oldu

Annen bişey demedi mi doktordan sonra.
Yani gencecik kıza da böyle dan dun konuşulmaz ki, ah o doktor

Annen bişey demedi mi doktordan sonra.
Yani gencecik kıza da böyle dan dun konuşulmaz ki, ah o doktor

annem kızdı elbette , o bez o kadar durur mu ? Mantar olunur mu ? Sabunla yıkanır mı vb... Kötü oldu ya düşündükçe yüzüm buruşuyor

annem kızdı elbette , o bez o kadar durur mu ? Mantar olunur mu ? Sabunla yıkanır mı vb... Kötü oldu ya düşündükçe yüzüm buruşuyor

Ay annen doktorun dediğine bişey demedi mi diye sordum aslında :) bakma sen doktora olmaz öyle şey gibisinden. Veya başka doktora danışırız bu doktoru hiç beğenmedim falan

Yoksa bunları yapmaman gerektiğini sana anlatmalıydı, orada hata onun kusura bakmasın da.

yok demedi doktor öyle konuşunca ben kendimi mikrop gibi hissettim. Annem de kızınca kaldı işte böyle bu olay hafızamda. Şimdi anlatınca çok ferahladım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…