Ben de sizin gibiyim çok sık çamaşır yıkarım. Onu haberlerde gördüm en uygunu 6 bine denk geliyormuş :)Bugün haberlerde izledim..çamaşır katlama makinasi çıkmış.hayran kaldım:) ev işlerinde beni en çok zorlayan şeylerden bitanesi bu durum.cunku sürekli çamaşır çıkartırım.birkez giyilmis olması yeterli.hemen makinaya atıyorum yoksa içim rahat etmiyor.e sonra bunun katlanması falan beni çok oyaliyor.bu makina hemde utuleyip katliyormuş.şimdiden çok heyecanlandım.ins.en yakın zamanda çıkarda hayalde kalmaz:) paylaşmak istedim.
Ahahah bana 6 bin TL verin ben katlarım bütün çamaşırları ayolBiz olmuşuz makina
Ömür boyu gelceksen feda olsun 6 binAhahah bana 6 bin TL verin ben katlarım bütün çamaşırları ayol
Ahahah bana 6 bin TL verin ben katlarım bütün çamaşırları ayol
Ahahha ömür biter çamaşır bitmez beÖmür boyu gelceksen feda olsun 6 bin
Ya Harika bi icatBugün haberlerde izledim..çamaşır katlama makinasi çıkmış.hayran kaldım:) ev işlerinde beni en çok zorlayan şeylerden bitanesi bu durum.cunku sürekli çamaşır çıkartırım.birkez giyilmis olması yeterli.hemen makinaya atıyorum yoksa içim rahat etmiyor.e sonra bunun katlanması falan beni çok oyaliyor.bu makina hemde utuleyip katliyormuş.şimdiden çok heyecanlandım.ins.en yakın zamanda çıkarda hayalde kalmaz:) paylaşmak istedim.
Canım adresi veriyorum hemen gel yarın başla katlamayaAhahah bana 6 bin TL verin ben katlarım bütün çamaşırları ayol
Ahahha benim evdekileri de kocam katlar artıkın o zamansa napakCanım adresi veriyorum hemen gel yarın başla katlamayamakinanın 10 senelik kullanım ömrü olsa sözleşmeyi buna göre imzalayalım. 10 sene haftada 5 gün çamaşır katlama, nasıl?
Makina çıkmadı daha dedi eşim ama çıkarsa diye iptal edeceğim dolabı bile seçtim. Zamanıma yazık valla billa.
Vallahi isterse 6 trilyon olsun, banka soyar gene alırım.Ben de sizin gibiyim çok sık çamaşır yıkarım. Onu haberlerde gördüm en uygunu 6 bine denk geliyormuş :)
Vallahi isterse 6 trilyon olsun, banka soyar gene alırım.
Bıktım, bıktım
Bi de "bulaşık makinesi boşaltıcısı" icat etsinler, kulları köleleri olurum yeminle6 trilyon versem beni bile katlar o makine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?