Daha 1 ay önce makineyi boş çalıştırdım. Sirke makineye zarar verdiği için kullanmıyorum.Bence sorun deterjan değil makine.
Eksi kokmasi normal değil
En yuksek derecede makineyi calistirin sirke koyup
Makinenin yarısı kadar eşya atıyorum.Makineye fazla çamaşır atıyor olma ihtimaliniz var mı?
O zaman makinenize bir baktırın.Makinenin yarısı kadar eşya atıyorum.
Bir kereden bir şey olmaz ki zarar verdiğini duymadım hic. 90 derecede calistirmalisinDaha 1 ay önce makineyi boş çalıştırdım. Sirke makineye zarar verdiği için kullanmıyorum.
Makinem daha yeni 1 sene önce aldım.O zaman makinenize bir baktırın.
Hatta temizleyici deterjanlar var. Bir kerelik kullanıp öyle deneyin.
Bazı siyah çamaşırlarda tuhaf koku oluyor ama her seferinde hem de yarım makine çalışırken koku yapması tuhaf.
Sirke makinenin parçalarını bozuyormuş öyle okudum internetten. Neden zarar versin ki makinem daha yeni .Bir kereden bir şey olmaz ki zarar verdiğini duymadım hic. 90 derecede calistirmalisin
Çalıştırdın mi
Ay zarar verirse de versin ekşi kokmasindansa yumasatici maskeliyor sadece
Bende asla yumuşatıcı kullanmam tavsiyem rinso kullanın gerçekten mis gibi kokuyorArkadaşlar eşim eşyalara yumuşatıcı kullanmamı istemiyor zararlı olduğu için. Ama çamaşırlara yumuşatıcı eklemediğim zaman ekşi kötü kokuyor. Özellikle siyahlar da kötü koku oluyor
Toz deterjan leke bırakıyor diye sıvı deterjan denedim ama pek memnun kalmadım tavsiyeleriniz var mı siyah ve renkliler için.
Zarar vermesin o zaman yeniyse ne diyimSirke makinenin parçalarını bozuyormuş öyle okudum internetten. Neden zarar versin ki makinem daha yeni .
Evet 1 ay önce temizleyici ile 90 derecede çalıstırdım.
Arkadaşlar eşim eşyalara yumuşatıcı kullanmamı istemiyor zararlı olduğu için. Ama çamaşırlara yumuşatıcı eklemediğim zaman ekşi kötü kokuyor. Özellikle siyahlar da kötü koku oluyor
Toz deterjan leke bırakıyor diye sıvı deterjan denedim ama pek memnun kalmadım tavsiyeleriniz var mı siyah ve renkliler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?