• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır Deterjanı Tavsiyesi

bluees3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
2.019
410
53
Arkadaşlar eşim eşyalara yumuşatıcı kullanmamı istemiyor zararlı olduğu için. Ama çamaşırlara yumuşatıcı eklemediğim zaman ekşi kötü kokuyor. Özellikle siyahlar da kötü koku oluyor
Toz deterjan leke bırakıyor diye sıvı deterjan denedim ama pek memnun kalmadım tavsiyeleriniz var mı siyah ve renkliler için.

Bence sorun deterjan değil makine.
Eksi kokmasi normal değil
En yuksek derecede makineyi calistirin sirke koyup

Makinenin yarısı kadar eşya atıyorum.
O zaman makinenize bir baktırın.
Hatta temizleyici deterjanlar var. Bir kerelik kullanıp öyle deneyin.
Bazı siyah çamaşırlarda tuhaf koku oluyor ama her seferinde hem de yarım makine çalışırken koku yapması tuhaf.

Daha 1 ay önce makineyi boş çalıştırdım. Sirke makineye zarar verdiği için kullanmıyorum.
Bir kereden bir şey olmaz ki zarar verdiğini duymadım hic. 90 derecede calistirmalisin
Çalıştırdın mi
Ay zarar verirse de versin ekşi kokmasindansa yumasatici maskeliyor sadece

O zaman makinenize bir baktırın.
Hatta temizleyici deterjanlar var. Bir kerelik kullanıp öyle deneyin.
Bazı siyah çamaşırlarda tuhaf koku oluyor ama her seferinde hem de yarım makine çalışırken koku yapması tuhaf.
Makinem daha yeni 1 sene önce aldım.
1 ay önce makineyi temizleyici deterjanla boş çalıştırdım.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız deterjan var mı?

Bir kereden bir şey olmaz ki zarar verdiğini duymadım hic. 90 derecede calistirmalisin
Çalıştırdın mi
Ay zarar verirse de versin ekşi kokmasindansa yumasatici maskeliyor sadece
Sirke makinenin parçalarını bozuyormuş öyle okudum internetten. Neden zarar versin ki makinem daha yeni .
Evet 1 ay önce temizleyici ile 90 derecede çalıstırdım.

Arkadaşlar eşim eşyalara yumuşatıcı kullanmamı istemiyor zararlı olduğu için. Ama çamaşırlara yumuşatıcı eklemediğim zaman ekşi kötü kokuyor. Özellikle siyahlar da kötü koku oluyor
Toz deterjan leke bırakıyor diye sıvı deterjan denedim ama pek memnun kalmadım tavsiyeleriniz var mı siyah ve renkliler için.
Bende asla yumuşatıcı kullanmam tavsiyem rinso kullanın gerçekten mis gibi kokuyor

Sirke makinenin parçalarını bozuyormuş öyle okudum internetten. Neden zarar versin ki makinem daha yeni .
Evet 1 ay önce temizleyici ile 90 derecede çalıstırdım.
Zarar vermesin o zaman yeniyse ne diyim :KK48:
Zaten bilindik 2-3 marka deterjanlar bu ekşi kokuyu onlemiyorsa o makine yeni eski saglam bozuk ne fark eder. Gorevini yapamiyor ki

Persil Vernel Gulun Büyüsü karışımı sıvı deterjanı var ben sadece renklilere kullanıyorum çok memnunum ben vernel gülün büyüsü yumuşatıcı da kullanıyorum ama yumusaticisizda çok güzel kokuyor. Kucuk boyundan al dene istersen. ayrıca aynı ürünün toz deterjan halide var

Back