- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
elde nasıl çıkratacağım
en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadı
Hahaha cok tanidik :))Çok lekelileri direk çöp kutusuna
Kilifin beyazsa at 90 dereceye :) bas camasir suyuna.. kaynar suya dayanikliysa mesela.. su isiticida su kaynat dok uzerine beklesin su soguyana kdr.. deterjanda at tabii... dayanikli degilse sicak suda bekletirsin.. bulasik deterjanida bi cok lekeyi cikario haberiniz olsun..dahada cikmiosa ruhuna el Fatiha :)elde nasıl çıkratacağım
en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadı
elde nasıl çıkratacağım
Ben çözümü beyaz sabunda buldum. önce sabunluyorum lekeli yeri, diş fırçasıyla fırçalıyorum iyice. sonra makineye atıyorum. ne klorak, ne domestos çıkarmıyor lekeyi. Beyaz sabun harika...merhabalar herkese,
çamaşırlardan çıkmayan lekelerle başım dertte
iyi bir markanın deterjanını kullanıyorum + perwoll bazen de yumuşatıcı koyuyorum fakat az leke de olsa çok leke de olsa hiç bir şekilde lekeler çıkmıyor.
hangi programda yıkarsam yıkayayım çıkmıyor . neden böyle oluyor bilen var mı ?
çamaşır makinem : Arçelik 9103 YCM A+++ . bu makineyi kullanan var mı ?
Persil sıvı deterjan çok güzel. Ben beyazlard bölgesel olarak çamaşır suyu ve şu karusimiyla citilerim makineye atmadan önce renkliler için şu bitkisel yağ çözücülerden kullanıyorum leke üzerine sıkıyorum citileyip hemen ativeriyorum. Genelde bütün lekeler cikiyormerhabalar herkese,
iyi bir markanın deterjanını kullanıyorum + perwoll bazen de yumuşatıcı koyuyorum fakat az leke de olsa çok leke de olsa hiç bir şekilde lekeler çıkmıyor.
Ben sodasan’in fircali bir leke cikarticisi var, makineye atmadan once onunla lekelerini cikartiyorum. Cok basarili bir urun, tavsiye ederimmerhabalar herkese,
Aynı makinadan bende de var evlenirken bütün beyaz eşyamı Arçelik’ten dizdik kaliteli ve marka diye ama sonuç hüsran hiçbi şekilde çamaşırların lekesi çıkmıyor. Ben beyazlar için bingo toz deterjan kullanıyorum biraz daha iyi çamaşırlarım siyAhalr içinde Pervol. Çok kirli çamaşırları kosla ya batırıyorum ancak öyle çıkıyor sizde öyle deneyin derim benim gibi eviniz de çocuk varsamerhabalar herkese,
Allah başka dert vermesinmerhabalar herkese,
programa göre 30 yada 40 derecede . hayır makineyi çok doldurmam hiç
hiç bir leke çıkmıyor .
özelmesajla söyleyin
vanish bende hiçbir işe yaramadı
yanlış mı kullandım acaba?
makineçalışırken kapıyı kilitliyor açılmıyor[/QU
Yok kapısı zaten açılmaz . Ön camlı kısma dışardan elinizi tutarsanız suyun cıkak olup olmadığınız anlarsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?