- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Arap sabunu şahane iş çıkarıyorben de gömlek yakalarındaki kirden şikayetçiyim
bunları nasıl cıkartabilirim
elde çitileme dısında:)
Deneyeyim çok teşekkürleraspirin diye bişey varya hani ev temizliğinde kullandığımız fısfıs gibi olan, yakaya ve kollara makineye atmadan 10 dakika önce sık ve yıka canım.. Sonuca inanamıycaksın.. Zaten kullanım alanlarını okursan üzerinde çamaşırda da kullanılabileceği yazıyo
Deneyeyim çok teşekkürlerArap sabunu şahane iş çıkarıyor
Elde lekeleri cikarip atcaksnz makinaya.. cok yol denedim bende bu gercek cozum:) heleki cocuklarin yemek lekeleri vs. Deterjanin en kalitelisi makinanin en kalitelisi bise ifade etmio
özelmesajla söyleyinAslında çok beğendiğim bir leke çıkartıcı var, eski lekeleri bile çıkarttı ama şimdi burada söylemek reklam olur sanırım.
Bende tam aynısı söyleyecektim bimden alıp lekenin üzerine sıkıp makineye atıyorum tertemizaspirin diye bişey varya hani ev temizliğinde kullandığımız fısfıs gibi olan, yakaya ve kollara makineye atmadan 10 dakika önce sık ve yıka canım.. Sonuca inanamıycaksın.. Zaten kullanım alanlarını okursan üzerinde çamaşırda da kullanılabileceği yazıyo
makineçalışırken kapıyı kilitliyor açılmıyorHiç bir leke çıkmıyorsa makinenizin rezistans sı çalışmıyor olabilir mi? Makine çalışırken on kapağa tutun suyun ısınıp ısınmadığını kontrol edin. Çamaşır makinesine bu sorun farkedilmiyor.
Cidden çok başarılı bi temizlik maddesi her alanda kullanılırlığı da cabası :) Aspirin kalp benBende tam aynısı söyleyecektim bimden alıp lekenin üzerine sıkıp makineye atıyorum tertemiz
:)makineçalışırken kapıyı kilitliyor açılmıyor
elde nasıl çıkratacağım
en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadı
leke cıkartıcı dokup lekelerın uzerıne oyle atıyorum ben hanı su kutusu pembe olan unlu bı leke cıkarıcımerhabalar herkese,
çamaşırlardan çıkmayan lekelerle başım dertte
iyi bir markanın deterjanını kullanıyorum + perwoll bazen de yumuşatıcı koyuyorum fakat az leke de olsa çok leke de olsa hiç bir şekilde lekeler çıkmıyor.
hangi programda yıkarsam yıkayayım çıkmıyor . neden böyle oluyor bilen var mı ?
çamaşır makinem : Arçelik 9103 YCM A+++ . bu makineyi kullanan var mı ?
Acaba koltukta da işe yarar mı koltuklar silinecek ama cesaret edemedim henüzCidden çok başarılı bi temizlik maddesi her alanda kullanılırlığı da cabası :) Aspirin kalp ben
hadi yaa . dereceyi yükselteyim o zaman
vanishi de bir deneyeceğim.
Vanish süper. Pembe kutusu renkliler icin beyaz kutusu beyazlar icin. Memnun kalırsınız kesin
İe yarar ama çok fazla kullanmamalısın çünkü çok köpürüyo ve zor durulanıyo.. Ben lekelerde kullanıyorum halıda koltukta ama tamamen silme olayını denemedimAcaba koltukta da işe yarar mı koltuklar silinecek ama cesaret edemedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?