Çamaşır derdi

Deneyeyim çok teşekkürler

Bende tam aynısı söyleyecektim bimden alıp lekenin üzerine sıkıp makineye atıyorum tertemiz

Ben bebegimin cikmayan lekeli kiyafetlerini 60 derecede ve ön yikama yapiyorum

Omo kullaniyorum bir çay bardagi kadar kullaniyorum omo yu

Deterjan da onemli ama sicaklik daha önemli renkli bile olsa 60 derecede yikayin sonucu göreceksiniz

Bir de lekeli şeyi ilk yıkamada çıkardınız çıkardınız, yoksa ikinci üçüncü yıkamalar tamamen boşa.

En iyisi çitileme yöntemi bence de. Ben beyaz sabunla çitilerim önem verdiğim kıyafetleri. Diğerine elveda

Reactions: H E
Bende de aynı dertten vardı. Yakınlarınız da rossman varsa domol un leke çıkarıcısını deneyin ter lekesini bile çıkarmazdı makine şimdi bir ölçü koyuyorum çıkarıyor lekeleri. Hem beyazlılar için hem renkliler için leke çıkartıcısı var tavsiye ederim.

elde nasıl çıkratacağım

en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadı

elde çıkarmak değil de makineye atmadan önce lekeyi sıvı bulaşık deterjanı ile şöyle bir çitiliyorum ben, sonra makineye atıyorum, neredeyse çıkarmadığı hiçbir leke yok

leke cıkartıcı dokup lekelerın uzerıne oyle atıyorum ben hanı su kutusu pembe olan unlu bı leke cıkarıcı

40 derece çok düşük. Beyazları bazen 90 da yıkıyorum ben hele ki beyaz gomleklerdeki lekeler çıkmıyorsa :) ekstra birşey yapmıyorum..
Renkliler de 40 da.
60 da yıkarım ama çeker diye yapmıyorum

arkadaşlar hazır konu benzerken
kullandığınız yumuşatıcılara çok dikkat edin, özellikle evde çocuk varsa

eğer yumuşatıcı, koyduğunuz gözde siyahımsı leke yapıyorsa (ki ünlü markalar bile yapıyor) o ürünü kullanmayın
onun yerine bebek çamaşırları için olan antialerjik yumuşatıcılar var, tüm çamaşırlar için ondan kullanın
şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…