- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
sıvı mı toz mu ?Vanish süper. Pembe kutusu renkliler icin beyaz kutusu beyazlar icin. Memnun kalırsınız kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıvı mı toz mu ?Vanish süper. Pembe kutusu renkliler icin beyaz kutusu beyazlar icin. Memnun kalırsınız kesin
sadece vanish koyucam değil mi başka bir şey eklemıycem?Vanish süper. Pembe kutusu renkliler icin beyaz kutusu beyazlar icin. Memnun kalırsınız kesin
deterjan ne almalıyım omo mu ?
mutfak el havlusuna bulaşan yemek suyu diyelim o bile çıkmıyor deli olucam
sıvı mı toz mu ?
sadece vanish koyucam değil mi başka bir şey eklemıycem?
Derecen çok düşük .
Ben leke olan kıyafetlerı elimde azcık çitilerim .
Özellikle rimel , fondöten bulaştıysa ..
Toz olanini aliyorum. Eğer intensiv leke varsa az suyla karıştırıp crem haline getirip direkt lekenin üzerine sürüyorum ve bekletiyorum. Benim tshirtlerde genelde make up lekesi oluyor. Kıyafetlerin yakalarina ayni uyguluyorum ve cikiyor
hımm anladım teşekkür ederim deneyeceğim bunlarıYok canim. Vanish + deterjan.
Vanish ön yikama icin. Eğer ön yikama yapmicaksan deterjanla karıştırıp kullan
evet derecem düşükmüş . çitilemeyi de deniycem
meğer yanlış yıkıyormuşum
hımm anladım teşekkür ederim deneyeceğim bunları
oldumerhabalar herkese,
çamaşırlardan çıkmayan lekelerle başım dertte
iyi bir markanın deterjanını kullanıyorum + perwoll bazen de yumuşatıcı koyuyorum fakat az leke de olsa çok leke de olsa hiç bir şekilde lekeler çıkmıyor.
hangi programda yıkarsam yıkayayım çıkmıyor . neden böyle oluyor bilen var mı ?
çamaşır makinem : Arçelik 9103 YCM A+++ . bu makineyi kullanan var mı ?
hadi yaaBende neler çektımm şu çamaşırlardan . Eşime çaktırmada atıp aynısını aldıgım bıle oldu
aspirin diye bişey varya hani ev temizliğinde kullandığımız fısfıs gibi olan, yakaya ve kollara makineye atmadan 10 dakika önce sık ve yıka canım.. Sonuca inanamıycaksın.. Zaten kullanım alanlarını okursan üzerinde çamaşırda da kullanılabileceği yazıyoben de gömlek yakalarındaki kirden şikayetçiyim
bunları nasıl cıkartabilirim
elde çitileme dısında:)
Ben herhangi bir markanın (klorak/kosla/güldal) çamaşırlar için leke çıkarıcı spreyini sıkıyorum yaka ve manşetlere beklemiyorum hemen atıyorum yıkamaya hiç leke sorunu yaşamadım tavsiye ederim.ben de gömlek yakalarındaki kirden şikayetçiyim
bunları nasıl cıkartabilirim
elde çitileme dısında:)
merhabalar herkese,
çamaşırlardan çıkmayan lekelerle başım dertte
iyi bir markanın deterjanını kullanıyorum + perwoll bazen de yumuşatıcı koyuyorum fakat az leke de olsa çok leke de olsa hiç bir şekilde lekeler çıkmıyor.
hangi programda yıkarsam yıkayayım çıkmıyor . neden böyle oluyor bilen var mı ?
çamaşır makinem : Arçelik 9103 YCM A+++ . bu makineyi kullanan var mı ?