- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
-
Ben 40 da kullanıyorum genelde beyazlar için 60 ama hiç doğru düzgün leke çıkaemıyor. Lekeli ne koysam aynen geri iade lekeli çıkıyor.Benim camasir makinam da hotpoint
Uyuzu sadece 30 derecede kullanabiliyorum,40 da hersey bolariyor sünuyor deli mi ne?
Yok bende oyle problem.hiç yasamadımben ikisinde de en dogala yakin urunleri kullaniyorum,
muhakkak kimyasal da iceriyordur da daha azdir, kotunun iyisi iste napalim.
bulasik genelde ekonomik programda calisiyor, boyle sorun olmadi.
camasirda da camasira gore program seciyorum, ama camasirda soyle bir ey yasadim bir kac kez,
su basinci dusuk geliyor eve bazen, o zaman tam durulamiyor, makinede cesme seklinde uyari cikiyor oyle oldugu zaman, sizde de bu tarz bir problem var mi?
Toz kullanmayarak deneyeyim tesekkürler.Toz deterjan kullanmayın, çok deterjan koymayın. Fazla deterjan daha iyi temizlemez.
Jel deterjan kullanıyorum her iki makinemde de en kısa programları kullanıyorum. Sorun yok ikisinde de.
Lekeli kıyafet olunca deterjanını çok koyuyorum ama yine de lekeleri çıkaemıyor.Ne kadar deterjan koyuyorsunuz
Ne kadar çamaşır koyuyorsunuz
Makinam sekiz kiloluk ama gömlek programı ya da kısa programları az çamaşır ile çalışır çok olursa durulanmaz
Az çamaşır az bulaşık az deterjan ile deneyin
1) Sitenin çamaşır yıkama manyağı olarak şöyle cevaplayayım: Günlük çamaşırları (koyu renk ve bir kez giyilmiş olmak şartı ile) 30 derecede (ter ve kir durumuna göre) 30/60 dak programda yıkıyorum. Beyazları 40 derecede 1s45d'lık programda yıkıyorum. İç çamaşırı, havlular, nevresimler mutlaka 40 derece ekonomik prg'da 4 saat çalışıyor. Bütün programlara ekstra durulama özelliğini ekliyorum. Sıvı deterjan kullanıyorum. Renklilere de , beyazlara da...Merhaba hanımlar. Direk konuya gireceğim. Benim sorunum şu şekilde :
1) çamaşır makinesini mesela çamaşırlar hafif kirli 1,5 saatte yıkattırıyorum. Çıkarıp bakıyorum deterjan kalıntısı kalmış yine bir yarım saat de durulama yaptırıyorum. İçim rahat etmiyor çünkü .Hele bebeğimin kıyafetlerini yıkatırken mutlaka yaptırıyorum. Makinemin markasından olabilir mi. Hot..int markası çok lahalı iyi birşey değildi. Ya da toz deterjan kullanıyorum sıvıya geçersem bu sorundan kurtulabilirmiyim? Kaç saatte nasıl neyle yıkarsınız çamasırlarınızı yazabilirmisiniz.
2) bulaşık makinasındaki problenim daha da feci. Bildiğin deterjan kalıntılı çıkıyor tabaklar. Bir 10 dakika daha fazladan makinayı çalıstırıyorum. Kapatıyorum bu sefer iöinde su kalmış oluyor. Bir sonraki yıkamaya 10 dakikası eksik yani kaldıgı yerden başlamış oluyor. İyice ayarını da bozacağım böyle yapmaya devam edersem. Ama 1 saat de boş deterjasız çalıştırsam eşim isyanlarda elektirik su fazla geliyor diye haklı tabi ama ben de haklıyım. Sorun parlatıcıda mı onu koymasam temiz çıkar mı tabaklarım?
3) ben vermek istediğim kıyafetlerimi giyim bağış kutusuna veriyorum.verecek insan aramaya kalkmaktansa kolayıma geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı bunlar gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor mu her belediye kendisi mi ulaştırıyor. Biraz uzun oldu ama okuyup cevap veren herkese şimdiden tesekkürler
Hangi doğal ürünleri kullanıyorsunuz acababen ikisinde de en dogala yakin urunleri kullaniyorum,
muhakkak kimyasal da iceriyordur da daha azdir, kotunun iyisi iste napalim.
bulasik genelde ekonomik programda calisiyor, boyle sorun olmadi.
camasirda da camasira gore program seciyorum, ama camasirda soyle bir ey yasadim bir kac kez,
su basinci dusuk geliyor eve bazen, o zaman tam durulamiyor, makinede cesme seklinde uyari cikiyor oyle oldugu zaman, sizde de bu tarz bir problem var mi?
Tesekkürler deneyeceğim bunuDigerleri icin bilgim yok ama camasir makinasi icin ayni dertten muzdariptim. Ozellikle koyu renklerde beyaz beyaz deterjan kalirdi. Sivi deterjana gectim ve makinaya daha az camasir attim sorun cozuldu
Arap sabunu kullanıyorlarmış bulaşık makinası için. Denediniz mi güzel yıkıyor mu ya da sizin evde yaptıklarınjz iyi yıkıyor mu?Camasir makinasinda mumkun oldugu kadar az toz deterjan kullaniyorum. Markasi Eti Matik. Dogal ve yerli marka. Cok memnunum. Fazladan durulama yapmiyorum sadece on yikama kullaniyorum. Fazla doldurmuyorum makineyi.
Bulasik makinesi deterjanini evde yapiyorum,internette pek cok tarif var herhangi birini yapip kullanabilirsiniz. Hazir deterjanlardan daha dogal ve daha kullanisli daha temiz oluyor. Deneyin siz de kendinize gore en iyisini bulursunuz
Benim bir arkadaşım limon tuzu+karbonat kullandı uzun süre. En son makinesinin motoru yanıyordu, servis geldi, sakın dedi... O günden beri kullanmıyor. Makinesi Miele idi.Arap sabunu kullanıyorlarmış bulaşık makinası için. Denediniz mi güzel yıkıyor mu ya da sizin evde yaptıklarınjz iyi yıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?