• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşır asmanın da kuralı mı olurmuş ?

14 sayfa camasir muhabbeti döndü.

Yatak temizligi diye baslik actim, acildi, hemen baska bolume tasindi.

Neden adaletsiz davraniyorsunuz sayin editorler???
adaletsizmi. her an pc başında değilim. o an orada olmayabilirim.
olduğum zaman açılmışsa taşıyorum. görmediğim bdv dışı konuları sizler bana bildirirseniz gerekeni yaparım. yada kible haber verin. günde o kadar çok bdvyle alakasız konu açılıyorki. 24 saat pc başında olmadığım için gördüğümü taşıyabiliyorum ancak..

Son düzenleme:
annemden sık sık duyardım yok pantolonu paçalarından as , yok gömlekleri yakalarından as , yok t-shirtleri bel uçlarından as gibi laflar ... ama pek de tınlamazdım açıkcası ... ben elime çamaşır nasıl denk geliyorsa öyle asarım nasıl kolayıma geliyorsa öyle asarım yani .. evlendiğimden beri çok sık duyar oldum çamaşır asma meselesini ... neymiş efendim karşı komşu balkona astığım çamaşırı görürse ayıplarmış beni :) bak sen şu karşı komşuya gözlerini dikip balkonuma bakması ayıp değil ama öyle mi .. neyse ki ben kendi evimde çamaşır tellerine rast gele bir şekilde asıp kurutuyorum gerçi onunda kuralı varmış ama ona hiç girmeyeceğim... yanlız büyüklerime gittiğimde çoğu balkona ip germiş o şekilde asıyor çamaşırlarını bende yardım etmek amaçlı astığımda aaa böyle çamaşır asılmaz ayıp ayıp çamaşır asmanın kuralı vardır cevabını alıyorum .. bana tuhaf geliyor .. sizde durum nedir sizde mi bu kurala göre asıyorsunuz yada benim gibi tuhaf bulanlardan mısınız ? yoksa aranızda ayıplayan karşı komşu var mı onlarında görüşlerini almak isterim saygılar ...
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

ben nerdeyse herseyi ütüleyen biri olarak daha rahat ütü icin çirparak asarm atlet ve gömlekleri üsten tsört ve kazaklari ortalayarak asarim ben kimse kinayacak diye degıl kendi rahatim icin dikkat ederim

Komsunun milletin sozu hic bitmez camasiri dogru assanda her seyi tam yapsanda ki ben oyle bi insan goremedim her zaman soyleyecek bi sozu vardir milletin.. bende askiliga astigim icin bildigim ozel bi yontem yok. Yontemede gerek duymuyorum acikcasi

Kural demeyelimde o sekilde asarsan daha cabuk kuruyor diyelim... Ama karsi komsu muhabbeti sacma...

Back