çamaşır asmanın da kuralı mı olurmuş ?

ayy annemde bana der yok ip gibi asılması gerekiyor evlendiğin zaman ayıplarla diye uyarır durur

Camasir asma meselesiyle neden inatlasiyosunuz anlamadim. Bi de niye herkes sizin asis sekkinize laf ediyor. Cok mu bariz atiyosunuz camasiri. Benim annemle aramda hic boyle bi diyalog gecmedi :)

Evde tele esiyorum. Gomleklerde mandal izin kalmasin diye en uclardan falan asiyorum. Kisa sureli de olsa nizamli dursun. Zaten g.t kadar. Onlari da darman duman assam bogulurum.

mesela mandal izi olmaması için nasıl asıyorsunuz ? örneğin ben t-shirleri koltuk altından asarım iz olursa en azından belli olmaz diye yada pantolonları belinden asarım orda mandal izi oluşmuyor bel bölgesinde kalın kumaş olduğu için

Kural diye degilde duzen diye biloyordum ben bu camasir isini birde ertesi gune birskmam hemen toplarim birde masalar ipte kalmaz camasirlari toplarken toplarim pantolanlr pacadan tsortler orta bel kismindan falan fistan corapkarin hepsi tekiyle birlikte kurutma makinasi alsam iyi olacak ne ugrasiyormusum bee

Sadece ev hanımlarına özgü bir durum değil bu. Bir memura da mesaisine saatinde başlamaması, yönetmeliğe uygun giyinmemesi yakışmaz.

Bir ev hanımına mesleğiniz nedir diye sorulduğunda "Ev hanımıyım." diyor. Bu bir meslek. İnsan mesleğinin gereğini yapmalıdır. Ömrünüzü işinizi yapmadan mı geçireceksiniz? O halde bunun yerine ne yapacaksınız?

Benim tanıdığım tek kural vardır:
mandal izi olmayacak
tişörtleri koltukaltındaki kesişen dikiş yerlerinden mandallarım.
Kimseyi de tanımam valla annemin asma tekniği yüzünden bekarlığımda göğsümün ortasında mandal iziyle gezmek zorunda kalıyordum.

inatlaşmıyorum ...

Bu kurallar bana saçma geliyor. Hayatı güzelleştirmek varken neden zorlaştırırız ki.

Komşu bana ne yeterki adam kadını dövmesin bende jandarmayı aramayın morelim bozulmasın nasıl asarsa assın

yok hayır hiç bir iş yapmamak değil de gereksiz buluyorum çamaşır asmaktan ziyade çamaşırın temizliği önemli çamaşırlar temizse nasıl asıldığı veya serildiği önemsiz gereksiz gibi geliyor bana

annenannem de böyle diyor.
boy sırasına göre bile diziyor hatta çamaşırları
saçma işte.

Bazı detaylar insanı yoruyor doğru , sonuçta kimse çıplak kalmıyor değil mi?

T shirtleri mandallamiyorum. Pantalonlari belinden asarim ben de. Mumkun oldugunca iceri asarim. Disarida yumusatici da ucup gidiyor. Mandal izinden de nefret ediyorum.

En iyisi iceri as. Istedigin gibi.

Evet ben de paça yakalarına hep dikkat ederim.Annem de boyle ogretti zaten...Yamuk mu duzgun mu tek tek bakarim.Hepsini nizami gördugumde hosuma gidiyo ama bi usulü oldugunu dusunmuyorum
öyle de kuruyo böyle de

İşe zamanında gitmeyi çamaşırı zamanında yıkamak ile bir tutalım. Yönetmeliğe uygun giyinmek de doğru deterjan kullanıp renkleri korumak olsun. Masanıza geçiyorsunuz, çalışmaya başlıyorsunuz. Sol elinizle yazı yazdığınız veya fare kullandığınız için karşı masadaki arkadaşınızın sizi ayıplaması, şefinizin gelip "bunları sağ elinle baştan yap" demesi saçma olmaz mıydı?

45 derece sıcaklıkta gerek yok kuruyacaktır

Ben insanların birbirlerinin dedikodularını yapmalarının doğru olduğunu söylemedim. Herkes işini iyi yapsın dedim.

Tabii ki bi sistemi var ama mesele karsi komsuya hava atmak degil mesela tshirtu yakadan asarsan fena iz cikar alt kisimdam asmak lazim, bunun gibi kolay ve duzgun kurutma maksatli seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…