- 2 Eylül 2014
- 1.362
- 1.592
- 178
- Konu Sahibi Lokomotif Banu
-
güzel... bende aynı şekilde...Kime ne benim çamaşırımdan acaba kafama göre asarım ben. Tek dikkat ettiğim kural iç çamaşırlarını içe asmak
hayır aslında iç çamaşırı değil... şu pantolonların paçadan asılması veya gömleklerin yakadan asılması mevzusu ... iç çamaşırı konusunda haklısınız elbetteİç çamaşırları görünmeyecek şekilde iç kısma asılır evet. Görgüdür bence bu, komşunun bakıp bakmaması meselesi değil.
Çamaşıra zarar gelmesin diye öyle yapılıyor diye biliyorum ben iz olmasın vs. bir bilene sormak gerek.hayır aslında iç çamaşırı değil... şu pantolonların paçadan asılması veya gömleklerin yakadan asılması mevzusu ... iç çamaşırı konusunda haklısınız elbette
mandal izinden benden nefret ederim ve büyüklerimin dediği gibi asınca mandal izi bariz belli oluyor sonrada ütüle dur :)Milletin nasil çamaşir astiğina bakmam benim eşim mandal izinden nefret eder ben ona dikkat ederim sadece
işin komik tarafı ne biliyormusunuz ayıplayanlarda bayanlar o kuralı koyan bayanlar yani kendi kendimize hayatı zorlaştırıyoruz sanki ..Kural mural tanımam canım nasıl istiyorsa öyle asarım her kuralda kadına uygulanıyor ,yahu başlarım şimdi kuralla hepsi aynı güneşte kuruyor sonuçta komşuda ne derse desin umrımda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?