• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook seviniriz😊😊😊 bu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Ben kurutma makinesi kullanıyorum. Çıktığında buram buram kokuyor ama dışarıda kurultuğum zamanlar çok daha az kokardı..

Bir de yumuşatıcınızı değiştirin bakalım ne olacak

Çamaşır makinesinin deterjan gözünü elinizle bastırıp çıkartın yumuşatıcı gözü tikanmistir. Ben de yumos mavi kullanıyorum balkon komşum bile alıyor kokuyu

Ben kurutma makinesi kullanıyorum. Çıktığında buram buram kokuyor ama dışarıda kurultuğum zamanlar çok daha az kokardı..

Bir de yumuşatıcınızı değiştirin bakalım ne olacak
Değiştirdik ama olmuyor aslında yumoşun kokuları fazla oluyor diye onu kullandık ama yine olmuyor

Merhaba biz çamaşırlara yumuşatıcı koyuyoruz ama kokmuyor 1 kapak koyduk korkmadı 2 kapak koyduk yine olmuyor başta çekiyor dediler yumoşu sonradan koyduk yine olmadı bir tavsiyeniz varsa çoook seviniriz😊😊😊 bu arada yumoşun mavisini lilyumlu olanını kullanıyoruz.
Ben makinenin kapağının içine ve çamaşırların üzerine serpiyorum. 😬 kalıyor bayağı kokusu.

Back