Merhaba fatosjum,
Yazdıklarını sonuna kadar okudum ve çok üzüldüm,geçmiş olsun demek istiyorum.Söylediklerinde sonuna kadar haklısın bunları yaşamak hiç de kolay olmasa gerek ve böyle hassas bir konuda günümüz şartlarında bu kadar bilinçsizce davranıldığına çok ama çok şaşırdım...Ben hamileliğimin başından beri Sevil Hanım'a gidiyorum rutin testler muayeneler vsss...Şu ana kadar herhangi bir sorun olmadı ama ben ikili testler olsun,renkli ultr vss.. hepsini başka yerlerde yaptırdım.Muayenelere gittiğim zaman bekleme esnasında Sevil Hanım'ın hastalarıylada tanışma imkanım oldu herkesten olumlu şeyler duymuştum.Tabi ki insanın başına böyle şeyler gelmdikçe rutin muaynelerde doktorun ne kadar iyi olup olmadığını anlayamıyorsun.Peki sonrasında hangi hastahaneye gittin?
Selam ben de sevil hanima gidiyorum ve cok memnunum ilgisinden. Sen de mi onu tercih ettin?Merhaba kizlar
Suam sevil hanima giden var mi. Yada erdem hastanesi cakmakta onereceginiz doktor
Selam ben de sevil hanima gidiyorum ve cok memnunum ilgisinden. Sen de mi onu tercih ettin?
Aynen ben de bunu merak ediyorum ve ben de cekiniyorum erken diye. Normal dogumu cok istiyorum. Bi arkadsimn soyledigi kafami cok karistirdi. Erdem hast.de gece olursa dogum doktor gelmiyormus ebelere kaliyormus dedi. İnanamadim imkani var mi boyle bir seyin?Ilk ogrendigimde emin olmak icin erdem cakmaga gitmistim. o gun ordaydi ve muayene oldum hala ona devam ediyorum. dogumlari hakkinda bilgin var mi? Sadece sezeryan mi yapiyo acaba sormaya cekiniyorum erken diye
Aynen ben de bunu merak ediyorum ve ben de cekiniyorum erken diye. Normal dogumu cok istiyorum. Bi arkadsimn soyledigi kafami cok karistirdi. Erdem hast.de gece olursa dogum doktor gelmiyormus ebelere kaliyormus dedi. İnanamadim imkani var mi boyle bir seyin?
Haftaya sorcam kendisine. Burada da paylasirim zaten. Sizinki kac haftalik?Bende sanki oyle bisey okudum bi yerde. beninle ilgilensin dogumda yanimda olsun. Normal olmazsa sezeryan olsun istiyorum. Bakalim gidince sorabilirsem sormak istiyorum.
Yaa cook gecmis olsunKurtajdi malesef. Bebeğim alndi
Haftaya sorcam kendisine. Burada da paylasirim zaten. Sizinki kac haftalik?
Kurtajdi malesef. Bebeğim alndi
Ne kadar surdu peki??? Kac haftada olusmasi gerekiyormus? Ben daha 4 haftaligim benimki de olusmamisti gittigimde.Kalp atimi olusmadi
Kiyamam sana Allah en kisa zamanda saglikli hamilelik nasip eder insallah. Simdi profiline baktim da İkiz miydi?5.haftadn snra kalp atmasi bekleniyr cnm.bzde bkledk.9.hafta alndi:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?