• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu cam tezgah arası?

desenli değil düz cam dün akşam resim çektim

İyi günlerde kullanın inşallah mutfağınıza çok yakışmış.

Bende kısmetse yeni evime taşınıyorum ve tezgah arası cam kullanmak istiyorum ama bazı tereddütlerim var.
Dolaplarım iki renk üst vanilya alt kahve tezgah arası cam ile uyumu nasıl olur bilemiyorum.
Ayrıca kullanımı nasıl bilemiyorum mesela su lekeleri yada herhangi bir çarpmada kırılma durumu.
Sizi online yakalayamadım bir türlü.eklediğiniz resimde camınız buzlu cam gibi görünüyor ve tezgah süpürgeliği kullanılmamış
memnunmusunuz ne kadardır kullanıyorsunuz merak ettim.

$IMG_20130519_083323.webp

direk cama baskı yapıldı arkadaşlar... arasına birşey konmadı... ama desen seçimi gerçekten çok zor..

Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın. Tezgah arası kaç lira tuttu acaba? Sakıncası yoksa söylermisiniz.

Hayırlı olsun,acaba bunu nerde yaptırdınız,camcıda falan mı yoksa dolapları yaptırdığınız yerde mi?Bende istiyorum ama yaşadığım şehirde yapan yer bulamadım da:(

Hayırlı olsun,acaba bunu nerde yaptırdınız,camcıda falan mı yoksa dolapları yaptırdığınız yerde mi?Bende istiyorum ama yaşadığım şehirde yapan yer bulamadım da:(

bana mutfakçı vesile oldu, ancak camcılar yapıyor, bunu yapan camcı bulmanız gerekiyor

Merhaba,
Bende tezgah arasını kardelen arkadaşında tavsiyesiyle araştırıp cam yaptırdım daha yeni takıldı normal camsille sildim pırıl pırıl oldu
Temizliği şimdilik çok rahat gibi umarım ilerdede sorun yaşamam ama bence görüntüsü çok hoş oluyor seramikler gibi değil tamamen farklı bir ortam oluyor:)$image.webp bizimki bu şekilde..

cvp ıcın tesekkurler yaptıran bıkac kısyle konustuum nano teknolojı urunu varmıs onu suruyolarmıs hıc bı sekılde leke tutmuomus ama deterjen kullanılmıcakmıs guzel bıse bulamazsam yaptırıcam galıba

bence hiç düşünmeyin sonderece kullanışlı derz temizliği yok kurula çık aynı zamanda çok şık oluyor

Arkadaşlar ben de mutfak yaptırıyorum ve bu camları çok beğeniyorum. bu ürünlerden kütahya seramik te de var. merak eden arkadaşlar bakabilir

bende bu tarz bişey yaptırmak istiyorum mutfağım için.nerde yapılıyor bilen var mı
$BaESyd9ZmI4.webp$38.webp

Son düzenleme:
ben yaptırdım.çooooooooook harika oldu.denizli de yaptırdım.kompozit cam de google çıkar.aymina cama yaptırdım.kesinlikle tavsiye ederim.temizliği çok kolay ve görüntü olarak muhteşem.resim eklerim inşallah.yalnız çoğu yerde yapılıyor ama cam üzerine çizim yapıyorlar.benim yptırdığımı sadece denizlideki yapıyor temperli cam olarak.diğerleri cama desen çiziyor.

Fotograf ekleyebilirmisiniz, bende yaptirmayi dusunuyorum, farkli modelleri nereden bulabilirim

evet leke belli ediyor ama onunda temizliği kolay.ocak tarafını yağ çözücüyle siliyorum.sonrada üzerini ve diğer yerleri camsille siliyorum.derz derdi yok.tek dezavantajı camların ek yerleri birazcık belli oluyor.gören çok beğeniyor.şık bi görüntüsü var

Tezgâh arası cam panellerde derz dolgu olmadığı için temizliği çok kolaydır. Derz dolgulardaki gibi sararma sorunu da olmaz. Baskısı yapılan resimler camın ön tarafında olmadığı için ilk günkü gibi netliğini korur. Darbelere ve ısıya dayanıklı 6mm kalınlığında temperli cama UV baskı teknolojisi kullanılarak istenilen görselin işlenmesiyle elde edilen yeni nesil bir üründür. Tezgâh arası cam panel seramik ve mozaik firmaları gibi sizi sınırlı sayıdaki motif ve desenlere mecbur bırakmaz. Yüzlerce desen motif ve resim arasından istediğinizi seçebilir hatta bunları üç boyutlu olarak bastırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X