Mutfak Dekorasyonu cam tezgah arası?

elizzsa

gecer mi bunlar?
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
679
33
98
Gaziantep
sık sık actıım konulardan anlasılıca uzere sıra tezgah arasına geldıı cam kullanan var mı temızlıı nasıl su lekesı kalıor mu?

Son düzenleme:
bu konu daha önce 2 kez açıldı.diğer sayfalarda ''cam tezgah arası'' başlıklı konulara bakarsanız bu konuda bazı yorumlar yapılmıştı.bilgi alabilieceğinizi sanıyorum.ben de mutfak yaptırmak istediğim için her gün bu sayfaya girip bakıyorum.size kolay gelsin.

bu konu daha önce 2 kez açıldı.diğer sayfalarda ''cam tezgah arası'' başlıklı konulara bakarsanız bu konuda bazı yorumlar yapılmıştı.bilgi alabilieceğinizi sanıyorum.ben de mutfak yaptırmak istediğim için her gün bu sayfaya girip bakıyorum.size kolay gelsin.

cvp ıcın tskrlr baktım ama benım bahsettım o konulardakı gıbı deıl resım eklersem daha acıklayıcı olucak galıba

$amerikanmutfak.webp

bu sekılde cam yaptıran yada bılgısı olan var mı?
uzerıne tıklayarak bıraz daha ayrıntılı gorebılırsınız

Son düzenleme:
$zest_splashbacks.webp

renk secenegı ve ıskla cok farklı olabılıo
kımse bıse yazmıo ama belkı bı goren olur :76::76:

Eklentiler

• $splashlite-illuminated-glass-backsplash.webp
    $splashlite-illuminated-glass-backsplash.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 900
çok güzel görünüyorlar ancak kullanışlı olacağını hiç zannetmiyorum sonuçta cam yani ıslanıca leke yapacağı kesin...

çok güzel görünüyorlar ancak kullanışlı olacağını hiç zannetmiyorum sonuçta cam yani ıslanıca leke yapacağı kesin...

cvp ıcın tesekkurler yaptıran bıkac kısyle konustuum nano teknolojı urunu varmıs onu suruyolarmıs hıc bı sekılde leke tutmuomus ama deterjen kullanılmıcakmıs guzel bıse bulamazsam yaptırıcam galıba

canım ben haftasonu kuaförüme gittim yeni tadilattan çıktı kuaförüm bi mimar yapmış bi bölümünde tezgah var tezgahta böyle cam kullanmış dikkatle inceledim çok güzel duruyor böyle ışıklarla falan ama su lekeleri çok vardı canım su lekesi olmuş pek kullanışlı olmaz sanırım

canım ben haftasonu kuaförüme gittim yeni tadilattan çıktı kuaförüm bi mimar yapmış bi bölümünde tezgah var tezgahta böyle cam kullanmış dikkatle inceledim çok güzel duruyor böyle ışıklarla falan ama su lekeleri çok vardı canım su lekesi olmuş pek kullanışlı olmaz sanırım

bende tam bu sebebten vazgectım bı parca aldım eve getırdım sureklı sılmek gerketı bende vaz gectım

Bende tam bu konuyu araştırıken karşıma çıktı.Sağolsun KK.
Konu 2011 de açılmış belki o zamandan bu zamana bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar vardır.

Arkadaşlar fikir sahibi olan yokmu

benim de yeni konularda açılmış vardı cam tezgah arası ile ilgili, kompozit cam tezgah arası diye... ama maalesef pek yapan da kullanan da yok galiba. denizli de bulabildim, ama görmeden de yaptırmak pek aklıma yatmadı vazgeçtim. şimdi farklı alternatifler düşünüyorum. belki geçiçi olarak duvar kağıdı bile yapabilirim :(

şık bir dekorasyon olabailir ama kullanım açısından pek hoş değil su lekesi yapabilir

seramik yaptırmayı neden düşünmüyorsun daha kullanışlı ve hijyenik.Bende mutfağıma tadılat yaptıracam cam aklımdan bile geçmedi..sürekli temiz tutman gerekecek..

camın temizliği neden zor olsun ki, normal cam değil, resimli camlar çok da şık olur bence, mavi bez diye bir icat var bir kere sil pırıl pırıl.. sonuçta fayans da kirleniyor onun da derzleri ile uğraşmak zorundayız :ssz:

benim evde mecvut bu camlardan görüntüsü güzel.Lavabonun olduğu kısımda hiç su lekesi olmadı.Ama ocağın olduğu tarafı deterjanla felan silince tabi leke oluyor.duru bezle sildikten sonra kuruluyorum bi zorluğunu görmedim.

benim evde mecvut bu camlardan görüntüsü güzel.Lavabonun olduğu kısımda hiç su lekesi olmadı.Ama ocağın olduğu tarafı deterjanla felan silince tabi leke oluyor.duru bezle sildikten sonra kuruluyorum bi zorluğunu görmedim.

merhaba, sizinki nasıl cam acaba, desenli boyalı dijital baskılı? ben yaptırıyorum şu an ve nasıl olacak çok merak ediyorum..
foto varmıydı acaba?

Back
X