- 24 Ekim 2007
- 199
- 0
- 48
-
- Konu Sahibi renkahenk
slm arkadaşlar ben sitede yeniyim.size bişey sorcam bu çemterebentin yağı aldım nasıl kullancam bana yardımcı olursanız sevinirim
bendede çanterebentini kullandım ama ne dökülme azaldı neden gürleşti saçlarım bi faydassı olmadı bide saç diplerime dikt uygulamayı denicem
slm arkadaslar ben yazdıklarınızı okudum kafam karıstı benım saçımın ucları yandı we lastık gıbı uzamaya basladı we kopuyo ewde cam esansı we hınt yagı war ablam almıs bunları nasıl kullanabılırım bana bı yararı olur mu we burazda sacımın uzamasını ıstıyorum cunku belımdekı saclarımı omzuma kadar kestrdım sımdıden tesekkurler herkese:çok üzgünüm:
arkadaşlar ben iki yıldır kullanıyorum...çam terebendini..ilk zamanlar şişenin yarısını koyuyodum kazık gibi oluyodu..sonra öğrendim bir kapak yetiyomuş..saçlarımda hızlı uzuyo..rahat rahat model değişilkliği yapabiliyorum..kışın başında kestiriyorum yaza bellerime iniyo..geçen sene aralıkta katlı kestirdim çamaşır çizgisinin üztündeydi..mayıs haziran gibi bel kıvrımlarıma gelmişti..bu senede değişlik olsun diye düz kestirdim..yine çamaşır çizgimin üstünde..iki ayda 4cm uzadı..bakalım ne zaman bellerime iner...uzattım lafı kusura bakmayın ama faydasını anlatmakla bitiremem işte...
slm arkadaşlar ben sitede yeniyim.size bişey sorcam bu çemterebentin yağı aldım nasıl kullancam bana yardımcı olursanız sevinirim
hay bu entele mucizesinini arkında olmamızı sağlayan arkadaş sana ne kadar teşekkür etsem azdır saçlarım öyle bir göze çarpıyorki yani ama naza değmesin deneyin hanımlar şiddetle tavsiye edilir
gercekten işe yarıyomu canım anlatrmısın nasıl kullanıosunjeyyar